Lehetek így Aidses? Nagyon elvagyok keseredve.
Lassan két éve, hogy egy Albán férfival sajnos olyan kapcsolatba kerültem amilyenbe soha nem akartam! :-(
Mivel tisztába vagyok azzal , hogy az Albánok eléggé piszkosak s az Aids náluk gyakoribb, így nagyon félek.
Egy alkalommal.. többet ittam a keleténél és ez a "férfi"( 18 volt ) kihasználta a helyzetet:-( Ha jól emlékszem nem tartott a dolog fél percnél tovább és ha jól tudom ő el is élvezett, persze nem bennem, de még egy óvszert sem húzott!:-( Abszolút nem vagyok tudatába , hogy van-e valami baja, hiába kérdezném meg, úgy is azt mond, amit akar:-( A dolog ugyebár kb. két éve történtt, Mennyi esélye van, hogy Aidses vagyok/lehetek?:-(
Úgy tudom, hogy ő eléggé sok lánnyal.. létesítet szexuális kapcsolatot ( aztán kitudja mi az igazság ), de elmondása szerint sok turista (angol) lánnyal közösűlt. Most mégis mit tegyek? Annyira marcangol ez a dolog:-( A vizsgálatól nagyon félek s pénzem se lenne rá, igen fiatal vagyok.
Oks, még mindig lehet látogatni más bejegyzést;)
Írtam, ha valami nem tetszik nem kell állandó jellegel felkeresni ezt a kérdést. Hihetetlen , hogy valaki ennyire érthetetlen, mint te. Te is aztán egy érett felfogással rendelkező egyén vagy/ lehetsz. Pá
Ne latolgass százalékokat, csináltass tesztet.
Én laborban dolgoztam és egy vérvételnél a szemembe fröccsent a vér, borzasztó érzés volt kivárni a 6 hetet mire megcsináltathattam a tesztet és rettegtem az eredménytől de szerencsére negatív lett és elfelejthettem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!