Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez már biztos leukémia? SEGÍTSÉG!

Ez már biztos leukémia? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés

Már másfél hete itthon vagyok,mert lázas lettem(38.5 fölé sosem ment) és ezért itthon maradtam.Tegnap elmentünk az orvoshoz,aki mondta,hogy régen vettek tőlem vért,most vesznek azt is(egyébként sokat vagyok beteg).Ma felhívták a kórházból anyát,hogy valami túl sok/túl kevés a véremben...és ez a leukémia egyik tünete is!Megnéztem a tüneteit:

* gyengeség, krónikus álmosság;

* ismeretlen eredetű láz;

* ismeretlen eredetű fogyás;

* gyakori baktérium- vagy vírusfertőzések;

* fejfájás;

* testszerte bőrpír;

* csontfájdalom;

* fokozott vérzéshajlam (orr-, vagy fogíny vérzése, vér a vizeletben vagy a székletben);

* nyirokcsomók vagy a lép megnagyobbodása;

* hasi teltségérzés.

Ebből nekem megvan a gyengeség,krónikus álmosság,a láz,sokat vagyok beteg,a fejfájás és a hasi teltség érzet.

Ezeket most,az utóbbi egy hétben éreztem,lehet azért,mert beteg vagyok.De emellett hullik a hajam is!

Még holnap vesznek tőlem vért,lehet,hogy más lesz az eredmény?

Könyörgöm,valaki segítsen,mert még nem akarok meghalni :'(

13,5 L

2011. febr. 28. 15:29
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

És ha tényleg az,akkor mennyi az esélye,hogy meghalok?

Mik a gyógymódok?

2011. febr. 28. 15:31
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb gyogymod az, hogy nem kezdesz el felni es nem olvasgatsz olyan betegseg tuneteket, amik Neked nincsennek meg.

Egyenlore meg nem kozoltek azt, hogy Leukemias vagy, de TE mar elkezted eltemetni onmagadat, tehat itt mar kezdodik a komoly lelki betegseg, a felelem es a szorongas, majd a halaltol valo felelem.

Tehat ne izgulj feleslegesen, hanem vard meg az eredmenyt.

2011. febr. 28. 15:36
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tünetek sokféle betegségnél ott vannak.Te ne állíts fel magadnak diagnózisokat majd a doki elmondja mi a helyzet.
2011. febr. 28. 15:37
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ma felhívták a kórházból anyát,hogy valami túl sok/túl kevés a véremben...és ez a leukémia egyik tünete is!"

mi az ami túl sok-kevés? és mennyi? így látatlanban ne idegeskedj, a tünetek amik neked vannak sok minden egyébtől is lehetnek, nem csak leukémiától

2011. febr. 28. 15:39
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

ez a vérszegénységre is teljesen igazak a tünetetid,

szóval ne parázz,lehet csak kevés a vasad.

2011. febr. 28. 15:40
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi lány, kérlek ne aggódj! Addig amíg semmi sem biztos ne aggódj! Tudom, könnyű ezt mondani! De hidd el, ha idegeskedsz az nem segít semmin! Sőt! Még egyszer megvizsgálnak, labor meg minden, s kiderül, hogy semmi bajod! Mert ugye ez is lehet!

Nem fogsz meghalni! Ilyenre ne is gondolj! Légy szíves írjál majd, hogy mit mondtak az orvosok!

Nekem volt egy osztálytársam aki leukémiás volt. Tőled fiatalabbak voltunk. Egy évet hagyott ki a suliból ez miatt. De azóta is minden rendben vele!

Kérlek szépen még egyszer, hogy ne aggódj!!!

2011. febr. 28. 15:40
 7/30 A kérdező kommentje:

Nem tudom,nem jegyeztem meg a nevét,csak mondta anya,hogy holnap még egyszer bemegyünk vért vetetni.Én kérdeztem,hogy miért és itt mondta,hogy az az izé túl sok/kevés a véremben és lehet,hogy ez súlyos betegség.Én addig nyaggadtam,amíg el nem mondta,hogy ez a leukémia egyik tünetei is.

Régen sokat gondolkoztam azon,hogy vajon milyen lehet meghalni,de most nagyon félek :S

2011. febr. 28. 15:42
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne fantáziálj! Ezek LEHETNEK tünetek, de ezek közül egy csomó megvan nekem és meg még millió másik embernek, mégsem leukémiás.

Sokkal valószínűbb, hogy a most beszerzett betegség miatt vagy rosszul, és a fehérvérsejtszámod a fertőzés miatt megemelkedett. (Talán szerencsésebb lenne akkor újra vért venni, amikor meggyógyultál - persze az orvosok jobban tudják, de engem eleve a fertőzés után küldtek, hogy ne kavarjon be a leletbe.)

Persze nem kizárt, hogy valami komolyabbról van szó, de ne legyél ennyire pesszimista és ne mondogasd, hogy baj van.

2011. febr. 28. 15:43
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Vagy magas a fehérvérsejt számod, ami egy szimpla mandulagyulladásnál is magas. No para.
2011. febr. 28. 15:44
 10/30 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni,hogy egyébként tüszős mandulagyulladásom van,azt mondta az orvos.
2011. febr. 28. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!