Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megihatom ezeket a vitaminokat...

Megihatom ezeket a vitaminokat naponta?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van 3 doboz pezsgotabletta. Az egyik magneziumos, a masik kalciumos, a harmadik pedig multivitaminos. Ugy irja rajta hogy szukseglet eseten naponta oldjon fel egy tablettat es igya meg. En ugy gondoltam hogy egy nap magnezium masnap pl multivitamines harmadik nap pl kalcium, hogy naponta 3-at ne igyak meg. Ez igy lehetseges hogy felvaltva iszom oket?
2011. jan. 28. 16:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolso elotti termeszetesen mikor ugy van szoktam enni gyumolcsot is zoldseget csak az etelben...de kiegesziteskent vettem..:)
2011. febr. 10. 19:26
 12/19 anonim ***** válasza:
A művi út szakmai nyelven szintetikus.
2011. febr. 10. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen, szintetikus, csak rohadtul nem jutott eszembe ez a szó, tudod mennyit gondolkodtam rajta? :))) Jóvan na, emberből vagyok én is. :)
2011. febr. 11. 12:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Látjátok, igen erre gondoltam mikor azt kérdeztem hogy mi az a művi út? És ezért kérlek benneteket, hogy ha valamivel nem vagytok teljesen tisztában, akkor azt ne népszerüsitsétek, mert félrevezetitek a többieket. A vitaminok csak természetes anyagokból állithatók elő. Egyértelmű hogy a legtermészetesebb formájuk az, amikor magát a gyümölcsöt fogyasztja az ember, ezzel csak az a baj, hogy manapság óriási mennyiségeket kellene gyümölcsből fogyasztani ahhoz, hogy annyi vitaminhoz juthass, amennyire szükséged van a teljes egészség eléréséhez. A második formája a vitaminoknak, amikor a gyümölcsökből, és más növényekből, állatokból kivonat készül, ez már mennyiségileg is elég lehet, csak egy baj van velük, hogy nem mindenki számára megfizethetőek. A harmadik, és a legtöbb vitát kiváltó, illetve hozzá nem értők ellenkezését kiváltó forma, amikor gabonákból, mint pl. búza, kukorica, stb. szintetizálással!!!!!( ami azt jelenti, hogy a természet módszereit leutánozva laboratóriumi körülmények közt) ahogyan a nap segitségével a növényben a cukorból pl. C-vitamin lesz, ugyanazt a folyamatot elvégezve ugyanolyan kémiai molekulákat készitenek, mint a növényekben keletkezik ugyanaz a molekula. A hagyományos orvoslás mindent elkövet, hogy ti ne tudhassátok azt, hogy ezek a "szintetikus" vitaminok teljesen ugyanugy működnek a szervezetben mintha a gyümölcsből eszed, annyi külömbséggel, hogy igy már megfelelő mennyiséghez juthatsz, és megelőzheted a sok hiánybetegséget, amik ma már népbetegségek kialakulásához vezetnek. Tehát a "szintetikus"-nak nevezett vitaminok nem szintetikusak, mert vitamint csakis élő szervezetekből lehet előállitani, mindössze kémiai laboratóriumokban állitják elő ugyanugy, mint a gyógyszereket is. Viszont van egy hatalmas külömbség!!!! A gyógyszerek valóban szintetikus, azaz nem élő anyagok, ezért zavarnak be annyira az emberi testben. Elnyomják velük a tüneteket, közben pedig minden más problémát okoznak, a világon a második helyen állnak mint a legfőbb halál-ok!

Ugyhogy légyszi ne hagyjátok megvezetni magatokat, a vitaminok nem szintetikus anyagok, csak szintetizálással is előállithatóak! (egy hozzáértő)

2011. febr. 12. 07:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék "hozzáértő", hogy mi a foglalkozásod. Mert ha te is szakmabeli vagy, mint én, szívesen vitatkoznék veled az orvostudományról egy másik helyen.
2011. febr. 12. 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is szakmabeli vagyok, de nem orvosi értelemben. A vitaminok tudománya nem egyenlő az orvostudománnyal.(és ez nagy kár)
2011. febr. 12. 21:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Vitaminszakmáról még nem hallottam, de ezen üzletből élőkről már annál többet.
2011. febr. 12. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor van még mit tanulni.
2011. febr. 12. 22:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Teszem is folyamatosan. Csak az a baj hogy az orvostudomány a gyógyításra fekteti a hangsúlyt, a természetgyógyászok meg a kuruzslásokra, lásd homeopátia, voll diagnosztika, kézrátét, emberek folyamatos átverése jó pénzért. A normális vitamin bevitelt én is pártolom, csak az ész nélkülit nem.
2011. febr. 13. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!