Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Segíccsetekk Hogyan tudnék...

Logika kérdése:

Segíccsetekk Hogyan tudnék lebetegedni?

Figyelt kérdés

Na mielőtt bárki szemétkedne, elmondom hogy nem iskola dolog, illetve az, csak nem a tanulással kapcsolatos. Az van, hogy szerdán lesz a Gimigála. Én eredetileg nem akartam szerepelni, de anyám nem enged a szavából. Két nap alatt nem tudok betanulni egy 20 perces táncot....

Anyám mondta, hogy akkor prózát fogok mondani.

Azt pedig azért nem akarom, mert egyrészt megalázó, másrészt pedig klinikai lámpalázam van. Az orvos azt mondta, hogy gyógyíthatatlan. És arról nem is beszélve, hogy egy 2 oldalas szöveget is elég diffikális lenne megtanulni 3 nap alatt, főleg hogy 4-ig vagyok suliban, és mindennap még legalább 7-ig van programom.

Segítsetek, afjatok tippeket, trökköket, hogy hogy lehetne ha csak egy órára is haláloshoz hasonló betegséget imitálni!!!

Kérlek! Az életem múlik rajta! Szószerint, mert ha kiállnék annyi ember elé, az elmém megbomlana. :( Valami ilyesmi állt a leleten, persze szakszavakkal

2011. jan. 23. 02:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát büdös egy k**va lehet az anyád. Küdd el hozzám jól meghágom és lenyugszik a c*fka.
2015. szept. 7. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!