Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől tudnék szándékosan...

Mitől tudnék szándékosan lebetegedni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy egy kisebb betegséget hogy tudnék szándékosan elkapni, hogy az orvos is látható jeleket észleljen és kiírjon szabira?
2010. febr. 21. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki betegszabira akar menni? Mi van itt kérem szépen? :) Mondd azt hogy hasmenésed van,és hogy fáj a hasad. Ennyi,vagy beveszi,vagy nem. :S
2010. febr. 21. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sós víz:hányás

Kréta+Kóla:láz

egyél össze minden félét és akkor tuti hasmenés...

2010. febr. 21. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Am igyél langyós sós vizet! azt attól hánysz! vagy vmi ilyesmi!! nem tom!!
2010. febr. 21. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Te így akarsz kimaradni a munkahelyedről, mások meg hónapokat töltenek a munkaügyi központokban munkalehetőségre várva?! Szomorú......!
2010. febr. 21. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nyalogatsd a buszon a kapaszkodókat!
2010. febr. 21. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
No ez az! Az ilyen megérdemelné,hogy kirúgják. A helyére kapásból lenne új munkaerő. :S Üdv.egy munkanélküli.
2010. febr. 21. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért akar mindenki szabira menni meg ilyenek? Én állandoan beteg vagyok és már meghalok unalmamba inkább megyek suliba és hallgatom a matek tanár hülyeségét de akkor sem akarok beteg lenni..pedig én nagyon sokszor vagyok és mindig kiír a doki egy hétre egy sima torokgyulladás miatt is. :S Szerintem ne akarj beteg lenni...nem jó az ha otthol vagy.
2010. febr. 21. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!