34 hetes vagyok, kezdek lebetegedni, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Már tegnap elkezdett fájni a torkom, ma már rettentően fáj, és rosszul is érzem magam. Nálam mindig így kezdődik a megfázás, és a torokfájás intenzitásából ítélve durva lesz :-( Ráadásul mindig hetekre lerobbantam ilyenkor.
Mit tehetek? Lesz baja ettől a babámnak? Mivel kúrálhatnám ki magam? Lehet kamillával gőzölni?
2010. szept. 17. 07:55
1/5 pomat válasza:
Homopátia!!!! Nyugodtan használhatod, nem árt a kicsinek!!! Belladona 15 ch lázra, tantuum verde-torokfertőtlenítő,van egy homeopátiás orrspra is amit használhatsz, de nem tudom a nevét most, valamint occiloccoccum általánosan ható szer. A legegyszerűbb azonban a sós vizes gargalizálás és a meleg nem forró víz feletti gőzőlés egy törcsi alatt!!!!! Nem sok mindent tehetsz de ezek jók!
2/5 pomat válasza:
Bocsi meleg SÓS viz feletti gőzőlés:-)))
3/5 anonim válasza:
Szia!Én is 34+3 hetes kismama vagyok,2 napja jött ki rajtam a megfázás,torokfájással kezdődött.Én kamillával gőzöltem,a patikában javasolták a physiomer orrspray-t,és mivel iszonyatosan fájt a fejem és az arcüregem,Panadolt szedtem.Nagyon szenvedtem 2 napig,aludni sem tudtam csak egy órát éjszaka,de lekopogom,hogy mára a nehezén túl vagyok.Kitartás,és sok papírzsepi!:-)
4/5 anonim válasza:
Én a terhességem elején voltam 3x megfázva. Ami nekem bevált: homeos orrspray, kamilla tea mézzel és citrommal, a torkom pedig a tantum verde segitett.
5/5 anonim válasza:
Ezek jók a legelein is én is meg fáztam az orromon alig kapok levegőt 10hetes terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!