Segíccsetekk Hogyan tudnék lebetegedni?
Na mielőtt bárki szemétkedne, elmondom hogy nem iskola dolog, illetve az, csak nem a tanulással kapcsolatos. Az van, hogy szerdán lesz a Gimigála. Én eredetileg nem akartam szerepelni, de anyám nem enged a szavából. Két nap alatt nem tudok betanulni egy 20 perces táncot....
Anyám mondta, hogy akkor prózát fogok mondani.
Azt pedig azért nem akarom, mert egyrészt megalázó, másrészt pedig klinikai lámpalázam van. Az orvos azt mondta, hogy gyógyíthatatlan. És arról nem is beszélve, hogy egy 2 oldalas szöveget is elég diffikális lenne megtanulni 3 nap alatt, főleg hogy 4-ig vagyok suliban, és mindennap még legalább 7-ig van programom.
Segítsetek, afjatok tippeket, trökköket, hogy hogy lehetne ha csak egy órára is haláloshoz hasonló betegséget imitálni!!!
Kérlek! Az életem múlik rajta! Szószerint, mert ha kiállnék annyi ember elé, az elmém megbomlana. :( Valami ilyesmi állt a leleten, persze szakszavakkal
Nem értem anyádat. Nem vagy már kisgyerek, ha nem akarsz szerepelni, akkor ne tedd. Miért kell ezt erőltetni? Nekem ilyen soha eszembe sem jutott volna, pedig van két (már felnőtt) gyerekem.
A hashajtó biztos beválik, csak baromi kellemetlen. Én inkább megpróbálnám meggyőzni anyámat.
Gyógyíthatatlan lámpaláz, ami miatt megbomlik az elméd :D Persze, nekem meg gyógyíthatatlan vizsga-undorom van, ami miatt ki is b@szhatnak az egyetemről...
Szóval ha nem akarsz szerepelni, akkor ne szerepelj. Nem kell itt nagyokat hazudni, meg hashajtózni, csak nyisd ki a kicsi szádat és mondd, hogy nem akarod.
Nem érti meg :(
Sose értett meg semmit. És igenis, gyógyíthatatlan
Az elmebaj dolog az csak poén cvolt, az igaz :D
De a másik az pszichológiai szakvélemény. Köszönöm amúgy mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!