Mi lehet a bajom? A dokihoz nem akarok visszamenni.
Kb. 2-3 hete egy kicsit megfáztam, köhögtem, folyt az orrom és be volt dagadva a mandulám, fájt, ha nyeltem.. A doki felírt nekem kalcuimot, fluimucil 200- at, meg neocitránt. Szedtem, majdnem teljesen meggyógyultam, csak a mandulám volt bedagadva a jobb oldalon, de nem fájt ha nyeltem, csak meg volt duzzadva. Ma reggel óta fáj a fejem, rosszul érzem magam, rossz a közérzetem, taknyos vagyok, és be van dagadva a mandulám, mind a két oldalt. Fáj, ha nyelek, és anyukám szerint egy kicsit váladékos is. A dokihoz nem akarok visszamenni, mert amikor ott voltam, rám nézett és úgy adta ezeket a gyógyszereket, szerintem nem volt elég alapos. Mebucain- t szedek, remélem hatni fog.
Mit tegyek, hogy jobban legyek? Amúgy tegnap alig tudtam elaludni, kb. 2-3 órát aludtam, amiatt vagyok ennyire fáradt és levert. Attól még bedagadhatott a mandulám, a fáradtságtól, vagy ez hülyeség?
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!