Nem tudok lázas lenni mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Maximum hőemelkedésem tud lenni vagy 39 fok 40 de köztes 38 fokos lázam utoljára 7 évesen volt 1 órára.De mikor hőemelkedésem van iszonyúan fáj a fejem és mintha belülről égnék és a bőröm lenne a hűtőház.2010. nov. 8. 08:02
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem ez csupán hajlam. Én 53 évesen sem vagyok szinte soha lázas. Ráz a hideg, rosszul vagyok, és a láznak minden tünetét érzem, de ha megmérem, akkor max. 37 fok, de ez is ritka. Igaz az átlag normál hőmérsékletem sincs csupán 35 fok. Kérdeztem a dokit, hogy ez normális-e, de azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. Emlékszem rá, hogy anyukámnak is alacsony volt a hőmérséklete.
2/3 anonim válasza:
Így van! Van aki egyszerűen nem tud belázasodni! Ilyen a szervezeted!
3/3 A kérdező kommentje:
az a baj bármilyen tünetet adok le ha nincs mellé lázam beküld anyukám a suliba onnan ált első fél óra után haza küldenek és ebből kezd elegem lenni és az osztály főnöknek is még ha évente 3xor van is de anyu nem képes felfogni hogy nem tudok és kész.
2010. nov. 8. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!