Hogy tudnák leghamarább lázas lenni, vagy hogy kaphatnák leghamarább mandula gyulladást? . Ez a leghamarább vasárnapig van xD megköszönöm =D
tudnék*
kaphatnék*
de miért akarsz mandulagyulladást? szenvedni akarsz? játszd meg hogy beteg vagy. ennyi. de leginkább ne akarj lógni.
bocsi a gramatikai hibákért, de sosem tanultam magyart, csak hallásról tudok, és ahoz képest nagyon jól tudok... és 2 okból akarok megbetegedni..
1. márt kb 3 éve voltam beteg, és márt hiányzik hogy mindenki körülugrál miközben én fekszem az ágyban és nézem a TV-t :D tudom szánalmas, de mióta kollégiumon lakom nincs szabadom...
2. most lenne a legideálisabb idő, mert suliban laza hetünk lesz, és nem kellene sokat pótolnom :)
(ismét bocsi a gramatikai hibákért és légyszíves javítsatok ki ha valamit roszul írtam mert meg akarok tanulni helyesen írni magyarul =))
Miért pont mandula gyulladás kell? :)
Nagyon sok hideget kell enned. Vágj be egy jó adag fagyit, idd jó sok jégkockával a vizet. Azt hiszem talán a meleg sós víz az okoz lázat. De hányást biztos. Mosd meg a hajad, és nedvesen menj egy kört az udvaron.
Jó, tudom, hülye válasz, de a kérdés is az. :)
Ugrálj sok pulóverben egy fűtött helyiségben addig, amíg nem kezd folyni rólad a víz. Utána menj ki egy pólóban, izzadtan a hidegbe és legyél ott addig, amíg bírod a remegést.
Utána hetekig élvezheted az ápolást, jobb esetben otthon, rosszabb esetben a kórházban, tüdőgyulladás miatt.
Hidd el nem éri meg.
Ha ágyban akarsz maradni, játssz el egy hasmenést, senki sem dog utána járni, hogy valóban megy-e a hasad, vagy valóban hánytál-e.
Szerintem ez a legjobb, ha megjátszod, mert egy valódi tüdő vagy mandulagyulladásnak más, komolyabb szövődményei lehetnek, és akkor nem csak egy hétig leszel otthon.
hirtelen igyál hideget=láz
egyél krétát,attól belázasodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!