Miért lehet! ELöször fogfájás torokfájás, mandula begyullad, majd középfülgyulladás, láz közben, étvágytalanság, gyengeség, majd vért pisil?
akiről szó van egy fiatal 30as férfi,az utóbbi 3-4 hónapban volt miből de olyan 30kg-ot fogyott folyamatosan,de nem fogyokurázott, amunkahelye ugyanaz volt.
fogalmam sincs itt mi lehet,van ilyen virus vagy akármi?ami igy összevissza szerveket támadja meg? vagy esetleg valami rák?
A beteg fog lett kezelve?
A mandulája gyakran problémázik?
A fogának semmi köze a többihez.
A többi a saját hülyesége, hogy nem megy orvoshoz.
Látatlanban az orvos sem diagnosztizál. Mit vársz az itt unatkozó NEM orvosoktól?
3-4 hónap alatt már rég tudni kéne, mi a baj.
mondták hogy középfülgyulladása van,de nem adtak neki rá gyógyszert..küldték laborba,meg majd egy fejlebbi dokihoz,de aztán a veséje begörcsölt,aztán kórház)de nemértem ezek között az összefüggéseket.
tudom hogy ti sem vagytok orvosok..bár sosem lehetne tudni.de tapasztalat elhet az élet miatt,területén..!!a megéltek látottak hallottak alapján)
furcsa ez az egész..)az már biztos)
ha közületek fájt már valakinek a füle..nekem is volt középfülgyulladásom éreztem ogy a fogam nyakam fejem torkom mindenem fáj,mert kihat a fájdalom!!!!de közben nem görcsölt be a vesém..stb.lehet ilyen virus?vagy ilyesmi)megmondom őszintén én rákra is gondoltam)bár fogalmam sem lenne hogy milyen lenne)de remmélhetőleg semmi ilyen,tényleg valami virus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!