Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért lehet! ELöször fogfájás...

Miért lehet! ELöször fogfájás torokfájás, mandula begyullad, majd középfülgyulladás, láz közben, étvágytalanság, gyengeség, majd vért pisil?

Figyelt kérdés

akiről szó van egy fiatal 30as férfi,az utóbbi 3-4 hónapban volt miből de olyan 30kg-ot fogyott folyamatosan,de nem fogyokurázott, amunkahelye ugyanaz volt.

fogalmam sincs itt mi lehet,van ilyen virus vagy akármi?ami igy összevissza szerveket támadja meg? vagy esetleg valami rák?

2011. aug. 4. 08:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

08:29

"A fogának semmi köze a többihez. "

Ok, nem biztos, hogy köze van hozzá, elismerem - de épp arról van szó, hogy találgatunk, nem?

Hidd el, okkal kérdeztem.

Csak írd be google-ba, hogy: fog góc.

2011. aug. 4. 09:06
 12/17 A kérdező kommentje:
szia,igen pontosan találgatás)pontosan)a dokik is kb ezt csinálják elöször..csak tudják jobban a dolgot..elméletileg és legtöbbször+
2011. aug. 4. 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen fertőzés lesz. Várjátok meg a labort. (Én pl. egy gyerekbetegségtől sárgultam be felnőttként egyszer - csak apróbetű az orvosi könyvekben, de előfordulhat.)
2011. aug. 4. 10:04
 14/17 A kérdező kommentje:
sziasztok..beszéltem vele,találgatnak tovább,de nem mondanak semmit,kevés a fehérvérsejt száma,és a hemoblobin szintje alcsony,átmosták a veséjét,véres volt,kapott vért is.demár bpestre küldik tovább! SZÓVAL PASSSZ.. azt mondta szerinte azért nem mondják neki hogy mi van illetve mi lehet.hogy ne ijesszék meg(még azt sem mondják hogy mi lehet a gond!!de holna is vizsgálják tovább)biztosan gondolnak vlaamire,hisz az alapján küldik ide-oda (ha a fogam fáj nem a nőgyógyáaszatra küldenek)!!!
2011. aug. 4. 19:30
 15/17 A kérdező kommentje:
remélem hogy tényleg csak valami fertőzés vagy virus..nem valami nagyobb dolog,leukémia vagy ilyesmi!
2011. aug. 4. 19:31
 16/17 A kérdező kommentje:
sajnos megvan a válasz)Leukémia)
2011. aug. 7. 12:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett vele?:(
2022. máj. 29. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!