Miért van nagyon szúró érzés a hátamba, és a gyomromba ha köhögök vagy éppen mély levegőt veszek?? A napokban lázas is voltam
Figyelt kérdés
dec. 23. 07:21
1/6 anonim válasza:
tüdőgyulladás, menj orvoshoz marha gyorsan.
2/6 anonim válasza:
2# sok köhögés is okozhat ilyen tüneteket ahogy meg lett terhelve vele a tüdő.
De menj orvoshoz az a biztos.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 Felhívtam az orvost gyógyszert írt, de azóta is lázas vagyok esténként.
dec. 26. 20:00
5/6 Meton válasza:
Lehet, hogy vitamint írt, az biztosan nem használ. Szedjed azért, de ez ilyen, ki kell várni, hogy elmúljon. Ha tüdőgyulladás, akkor biztosan. A hideg levegőt kerüld, esetleg hordj maszkot, az is segíthet. Szabadban legalábbis, lakásban felesleges. Sok teát kell inni, az viszont segít, de csak melegen. A méz szintén jó, a hagyna is mindenre jó.
6/6 anonim válasza:
Csinálj légzőtornát azzal lehet csökkenteni a tüdőgyulladás esélyét. Párásíts a lakásban. Fűtőtestekre tegyél egy pohár vizet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!