Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sajnos nem sikerult elernem...

Sajnos nem sikerult elernem az orvosom a vereredmenyem miatt,igy majd holnap ujra probalkozom.Akinek tobb tapasztalata van benne, addig amig az orvosommal nem tudok beszelni egy kis megnyugtatast/tapasztalat cseret kerhetnek?

Figyelt kérdés

Kismama vagyok, 7 hetes. Sajnos egy csunya fertozest benyeltem mert par napja elkezdett razni a hideg, ami a mai napra elmult. Inkabb az elmult 3 napban ereztem magam nagyon rosszul. Nem igazan tudtam kikelni az agybol. Hanyingerem volt, folyamatosan remegtem mert razott a hideg, hoemelkedesem volt.

Emellette hematomam is van. Nem verzek, agynyugalom van elrendelve.

A betegseg miatt a haziorvosom verkepet javasolt aminek az alabbi lett az eredmenye:

Crp: magas, 14,70mg/l (ref. 0,1-5.00)

Hematokrit: alacsony 0,36 (ref.0,37-0,47)

MCC: alacsony 80,60fl (ref. 83.00-98.00)

MCH: alacsony 27,80pf (ref. 28.00-32.00)

Ezek azt gondolom meg nem annyira veszes hatarok viszont ami borzaszto modon aggaszt:

Eosionophyl alacsony 0,20% (ref. 1.00-2.00)

Monocyta magas 29% (ref. 1.00-10%)

A vizeletem ertekei rendben voltak, minden ertek negativ, a ph rendben van viszont acetont talaltak benne.

Minden mas ertekem vagy a kozep hatart elerte vagy pedig pontban a minimalis erteket.

Ezek alapjan ti mire gondolnatok? Nyilvan az orvos fog biztos valaszt adni teljesen tisztaban vagyok vele csak igy hogy varnom kell azzal hogy valaszt kapjak.. kicsi konnyebseget ad talan ha aki jobban ert hozza el tudja mondani a tapasztalatait es a velemenyet. Borzasztoan el vagyok keseredve hogy megtudtam hogy lehet elveszitem a babamat, es a verkepem is ennyire piszok rossz lett.

Nagyon szepen koszonom!

dec. 17. 12:42
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
A gyulladás és a láz legyen csillapítva, az fontos, úgy tudom Panadolt lehet szedni, de meg kell orvost kérdezni. Ez a hematóma nem értem hogy pontosan mi vagy hol van, de trombocita mennyi? Nem vészes ez a CRP, nem magas a betegségedhez képest.
dec. 17. 15:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Kismama vagyok es a kisbabam mellett van egy hematoma ami veteleshez vezethet ha nem vagyok eleg ovatos. Egesz nap fekszem es akkor kelek fel ha mosdoba megyek, eszek vagy ha orvoshoz van idopontom. Huvelykupot kapok, progeszteron potlaskent
dec. 17. 16:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Trombocita 207.00 es a pref.ertek 150.00-400.00 g/l kozott van.
dec. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!