Ivex köhögés elleni sziruppal milyen tapasztalatok vannak? Mi a leghatásosabb elhúzódó hurutos köhögésre ?
Figyelt kérdés
dec. 10. 17:03
1/1 mezler2 válasza:
Nagyon rossz tapasztalatunk van ezekkel a szirupokkal. Egyik sem hatásos! Sőt, most már kifejezetten ott tartok, hogy be kellene perelni az összeset, meg azokat a gyógyszerészeket is, akik ajánlják ezeket! Egy nagy rakás kamu az egész! Hazugság! Egyik sem hat! Kérdeztem a gyógyszertárban az eladót, hogy ezek hatásosak-e, mondta, hogy persze, de nem gyógyszerek. Kérdeztem, hogy ha hatásosak, akkor miért nem minősülnek gyógyszernek? Erre elkezdett össze-vissza hadoválni. Nos, szerintem ezek mind mind sarlatánságok. Nagy rakás szar az összes. Mindet kipróbáltuk. A gyerek jobban köhög ha beveszi bármelyiket.Ja, és rohadt drága mind!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!