Otthoni fogfehérítésre melyik a leghatásosabb módszer? Ami tényleg fehérít is. Valódi tapasztalatok, termékek érdekelnének.
Figyelt kérdés
2023. jún. 10. 20:02
1/7 anonim válasza:
A helyedben óvatosan próbálkoznék otthon ilyenekkel. Nagyon nagy bajt is okozhatsz. Nagyon max fogfehérítős fogkrémmel próbáld meg. De ezek a neten kapható paszták veszélyesek is lehetnek. A fogzománcot elég 1x szétcseszni és hello fogak.
3/7 anonim válasza:
hát ha kerülöd a színező anyagot, és használod fogfehérítős krémet.
Nekem pl sokkal tisztábbak lettek, fehérebb ugyan nem lett, hanem inkább eredeti fogszínre változott kb.
4/7 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy szodabikarbonával kenik be fog mosás után
5/7 anonim válasza:
Rendes fogmosás szódabikarbónával (fogkrém helyett tedd a fogkefére). A fogínynek tápláló, baktérium ölő, fogfehérítő.
Heti 1x, ha muszály 2x. Máskor fogkrémet használj.
Tapasztalat — pozitív.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, kiegészítem: a fogkövet is oldja.
7/7 anonim válasza:
En nem karositanam szodabikarbonaval a fogaimat. Nagyon jol le fogja koptatni a zomancot, es konnyebben fog szuvasodni tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!