Melyik a leghatásosabb orvosi fogfehérítő módszer?
Figyelt kérdés
Sok fogfehérítő technikáról olvastam,de sok helyen a philips zoom módszert használják,és azt írják hogy ez a legjobb?De sok mást is láttam,pl lézeres fogfehérítés.Tényleg a philips lenne a legjobb?Melyik a leghatásosabb?Nem baj ha peroxidos,mert elvileg az adja a legjobb eredményt.2021. aug. 20. 18:00
1/2 anonim válasza:
Nekem sínes otthoni volt. Még viszonylag régebben. Ár-érték aránya miatt maximálisan elégedett voltam, ráadásul, ha egyszer megvan a sín, utána egyszerűbb az ismétlés. Én két egyhetes kúrát csináltam, több mint tíz évig tartott az eredmény. Biztos vannak jobbak, gyorsabbak, hatékonyabbak, de nekem eredmény szempontjából megfelelőt, ára barátságos volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Én úgy szeretném hogy csináltatok egy rendelői fehérítést, és mellette sínest is. Elvileg a philips zoom kezeléshez ami 100 ezer forint, van egy rendelői fehérítés, plusz adnak hozzá otthoni sínt, és fehérítő anyagot hozzá. A rendelői fehérítéssel sokkal jobb eredményt lehet elvileg elérni, mert erősebb anyagot használnak.
2021. aug. 20. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!