Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mellékhatásai a Fromilid...

Mellékhatásai a Fromilid 500mg antibiotikumnak, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

nos hörghurutra felirt antibiotikum mellékhatásai eleg erdekesek, majelegtelenseg, epeko, stb, anyukam sem nagyon szeretne, hogy bevegyem, nektek milyen tapasztalatok van vele?

mar lassan 1 honapja kohogok, penteken lett felirva a gyogyszer

2024. ápr. 28. 12:07
 1/3 anonim válasza:

A méllékhatása: Hasmenés, hányinger,fejfájás; De ezek is ritkák.

A kb 1 Hónapos Köhögésedre pedig.: Vegyél INHALÁTORT!!; Ha egy jó fajtát veszel akkor 2félét is tudsz vele alkalmazni!: Köhögésre, és Taknyosságra: Orr-Arc Nyálkahártyára! Nagyon Jó!; Nagyon Ajánlom! Érdemes a 2féle alkalmazásút meglenni, mert ha taknyos is Vagy, akkor arra is bírod használni! Nyugodtam kérdezz még!

2024. máj. 9. 15:22
 2/3 A kérdező kommentje:
1/1 köszönöm a válaszod! nos szedtem egy hétig de hát nem nagyon érzem a változást, azt mondja mindenki, hogy ez a köhögés még nem most fog elmulni. elkezdtem kamilla teát inni amitol jobb egy fokkal, de még mindig zavaró a köhögés. olyat amit írtál hol lehet venni? segítene ezen? már nagyon elegem van
2024. máj. 9. 18:00
 3/3 anonim válasza:
Nekem olyan erős gyomorfájdalmam volt tőle, hogy levegőt is alig tudtam venni. Más antibiotikumra nem vagyok allergiás. Az elmúlt években sok cataflamot is kellett szednem visszatérő légúti fertőzések miatt, és egy idő után arra is allergiás lettem, ugyanilyen reakcióval.
nov. 6. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!