Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » COVID oltottak, tapasztalat?

COVID oltottak, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Érdekelne, kinek milyen tapasztalata van oltás után, esetleg nem oltatott, és átesett a betegségen.
szept. 16. 13:56
A kérdező szavazást indított:
Oltattam, és könnyen átvészeltem a járványt, azóta is makk egészséges vagyok.
Oltattam, de megbántam, mert azóta betegesebb vagyok.
Nem oltattam, de elkaptam, de nem bántam meg, hogy nem oltattam.
Nem oltattam, de megbántam, mert annyira megviselt a betegség.
Más, leírom kommentben.
Alusisak.
Birka.
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Oltattam hisz a lakosság nagy részének beoltása kellett ahoz hogy megállítsuk a járványt.

Még oltás elott voltam covidos, 2020ban es azota szivok a szovodmenyekkel

szept. 16. 14:07
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Covidos ( elvileg) nem voltam, de oltás óta egyre több eü problémám van, illetve mindig rosszabb lesz. Nem tudom, köze van-e az oltáshoz, de egyre több ismerősöm van, aki észrevette, hogy rosszabb lett a meglévő problémája.
szept. 16. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Az oltás után nem lett semmi bajom. Viszont mikor vége lett a maszkhordásnak, sokkal több légúti fertőzésem volt, ami logikus, hiszen ezek se tudtak terjedni a maszk miatt. Azóta visszaállt a normál szintre.
szept. 16. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
aki rávette magát az oltásra ők általában nem azt vizsgálják utána hogy milyen negatív tapasztalatokat hozott, vagy a legkevésbé passzítják ehhez, de akik tapasztaltak is, csak találgatásra fogják tudni leírni neked hogy hát ez lehet az oltástól volt
szept. 16. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
3 oltás, úgyhogy gondolom már meghaltam, legalább 3x.
szept. 16. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hiányzó opció:

"Oltattam,de nincs olyan új betegségem, amit az oltásnak tulajdonítanék."

Ugyanis az emberek nem lesznek fiatalabbak, valamint van aki előtte se volt az egészség mintapéldája. Tehát elvileg az volna a normális ha többen jelölnék, hogy azóta betegebbek, de nem feltétlen az oltástól..

szept. 18. 10:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
3x oltottak és nem történt semmi.
szept. 19. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:

menstruációs zavarok azóta is.

mindennap pecsételősen vagy jobban vérzek, 2* is megjön. nagyon szúr a bal oldalt az alhasam. magas a progreszteronszintem. egyszer kaptam rá nagyon drága vérzéscsillapítót, amitől csak rosszabb lett.

azóta se foglalkoznak velem. háziorvos és aszisztense mindig úgy tesz, mintha nem ismerne, miközben 10 éve nagyon jól ismernek és korábban mindig mindent tudtak rólam. most játszák magukat.

munkahelyemen sem bíros sokszor még kiegyenesedni sem és elfog a sírás a fájdalomtól. még a flektor sem segít és ráadásul nem is írják fel receptre se.

míg mások egyszer volt vele női enyhe baja és úgy iratták ki magukat h havonta egyszer egy hétig ne kelljen menniük dolgozni amíg menszeszeznek. míg nekem nem csak menszeszkor szúr a hasam....

aztán fizessem a tb-t és az életbiztosítást!

senki meg se sajnál amikor bőgök a fájdalomtól. 2,5 éve vagyok egy meló helyen és minden nap 10* kell elmondanom mindenkinek a bajomat, mert azok is játszák a fejüket. érdekes én már az első héttől fogva tudom a 10 banya ggondját, baját és egész egészségügyi dolgát és még laboreredményeiket.

nyáron a 40 fokban is képesek mrlegítő mellémyben és bunda naciban dolgozni, hogy nekik fázik a veséjük...azt nekem meg kell értenem, míg ők rámüvöltenek ha fel se tudok egyenesedni a fájdalomtól.

szept. 20. 04:28
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Oltottak 3x, semmi bajom. Fogalmam sincs voltam e covidos.
szept. 20. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem oltattam, semmi bajom nem volt 1 napig sem, és azóta sem.

Oltott 73 éves szomszédom tavaly meghalt rákban.

40F mindent tagadó szuverén állampolgár

szept. 22. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!