Nyálkás széklet?
Figyelt kérdés
Ma a székletem szilárd volt, normális, viszont volt benne sok sárgás fehéres nyálka benne. Pár hónapja volt olyan egy nap, hogy ment a hasam, s másodjára csak nyálka ment..hétvége volt, gondoltam ha nem múlik, megyek az orvoshoz… elmúlt, nem mentem.. viszont ma ugye volt ez amit fentebb írtam.. mi lehet ez? Menjek hétfőn laborba székletmintát adni? Eléggé megvagyok remélve…
24L
tegnap 13:36
1/9 A kérdező kommentje:
Hasfájásom nincs.. annyi hogy pár napja ment a hasam nagyon görcsölt.. de az egy napig tartott..
tegnap 13:36
2/9 anonim válasza:
Nagy baj feltehetőleg akkor van, ha gennyes vagy véres a nyálkán kívül
3/9 anonim válasza:
Akkor már inkább calprotectin tesztet csináltass székletből, lehet, hogy nem lenne haszontalan. Ha ez nem egyszeri.
4/9 A kérdező kommentje:
Es a gennyes az milyen? Most elegge megijjedtem mert olyasmi szinu volt a szekletembe, s mintha bele lett volna fonodva.. ilyen nyalkas trugymos allagu
tegnap 14:58
5/9 A kérdező kommentje:
3. Azt hol lehet csinaltatni?
tegnap 14:58
6/9 anonim válasza:
Sárgás-fehéres a genny. Ha olyan, pláne ha többször jelentkezik, az IBD jele is lehet ha jól tudom. Amúgy sima nyálka lehet vírustól is.
7/9 A kérdező kommentje:
Es az IDB nagyon rossz? Ne haragudj nem sok mindent tudok rola
tegnap 15:06
8/9 A kérdező kommentje:
IBD elnezest. Olyan stresszes lettem mar nem is latok csak irok
tegnap 15:07
9/9 A kérdező kommentje:
Ma ugyan ez volt… az orr váladékához tudom hasonlítani, csak nem olyan nyúlós. A székletem az szilárd, normális… hasam nem fáj.. holnap megyek a háziorvoshoz
ma 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!