Nyálkás, véres széklet miatt kellene aggódnom?
Figyelt kérdés
3 napja kezdődött, hogy széklet helyett véres nyálkát ürítettem, ami megijesztett egy kicsit, de egyéb tünetek hiányában nem foglalkoztam vele, viszont ez nem múlt el azóta sem2020. aug. 26. 05:54
1/12 anonim válasza:
Igen, kellene. Leggyakrabban Crohn betegség vagy colitis ulcerosa okozza. Irány az orvos!
2/12 anonim válasza:
Még ma hívd fel a háziorvost és kérj időpontot.
3/12 anonim válasza:
Bezony hogy kell, irány az orvos. Ja, és már most készülj, hogy ebből tüktözés lesz.
6/12 A kérdező kommentje:
Háziorvos azt tanácsolta, ha megint jelentkezik, akkor azonnal szóljak és elkülönítenek, mert akár vérhas is lehet, de addig viszont semmi
2020. aug. 27. 16:59
7/12 anonim válasza:
Képet tudsz küldeni? Gasztroenterológus vagyok
8/12 anonim válasza:
Meggyógyultál azóta?
(Egy krónikus vastagbélgyulladásos)
9/12 anonim válasza:
proktológushoz menj a gasztró semmire nem jó az gyomor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!