Mire utal, ha véres nyálkás a székletem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja volt már, hogy a wc papíron véres pecsétet láttam, de az egy erős székrekedés után volt, akkor a vérzés az erőlködésnek tudtam be. Most nem volt székrekedésem, vagyis pár napja nem voltam wc-n de most nem erőlködtem. Viszont most a dolgom végeztével amikor szellentettem egyet ilyen nyálka távozott ami kicsit véres volt. Azóta még 2x szellentettem akkor is ez történt. Nem nagy mennyiségű a nyálka, se a vér.Ez mire utalhat? Aggódjak?2017. ápr. 5. 18:06
1/6 anonim válasza:
mindenkeppen menj el orvoshoz, mert akar vastagbel rak tunete is lehet
2/6 anonim válasza:
Friss piros ver, vagy mar inkabb alvadtabb? Azert nem kell megorulni tole, de egy doki nem arthat. Ha friss piros, akkor aranyer, vagy barmmi kis er elpattanhatott. Ha sotetebb, akkor kicsit aggodhatsz
3/6 A kérdező kommentje:
Világos piros volt, olyannyira világos, hogy inkább sötét narancssárga. Fájdalmam nincs lent, se a hasamban.
2017. ápr. 5. 18:18
4/6 anonim válasza:
Szia!Mi okozta kiderült már?Nekem is volt ilyen,enyhe bélgyulladás miatt is lehet.
5/6 anonim válasza:
Érdekelne engem is, hogy kiderült-e .
Pont ilyen most nekem is.
6/6 anonim válasza:
Szia kerdezo!
Ugy tunik, ez nem is olyan ritka jelenseg, velem is ugyanez tortent most. Szellentessel ilyen kis nyalka enyhen pirosan.. mara ment a hasam, szoval valoszinu tegnap elrontottam valamivel es annak volt az elojele. Mi okozta neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!