Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj, ha nyálkás a székletem?

Baj, ha nyálkás a székletem?

Figyelt kérdés
Olvastam erről mindenféle ijesztő dolgot. Nekem néha nyálkás a székletem. Most is az volt, a széklet ilyenkor olyan, mint máskor szokott lenni, csak van rajta egy kis nyálka, ami hasonló színű, mint a széklet.
2016. jún. 27. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit értesz nyálka alatt.

Ha nő vagy akár a huvelyből is távozhatott folyás.Az szokott nyulos állagú lenni.

Èn azt mondanám ha egyebb panasszal nem jár a jelenség figyelmen kívül hagyható.De ha gyakori és esetleg hasi panasszal vagy diszkomfort èrzèssel jár háziorvos! Ő kèr majd szeklrtmintát ès megnèzik mi lehet a baj.

2016. jún. 27. 14:26
 2/2 anonim válasza:

Nem szabad az internetről olvasni, mert csak elijeszted magad! Van egy ismerősöm, aki mindent a netről olvas, és már olyan paranoiás, hogy az már fáj!

A kérdésre térve, szerintem ez megfázás, vagy valami ilyesmi lehet, ha jól tudom.

Remélem tudtam segíteni. :)

2016. jún. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!