Nyálkás a székletem több mint egy hónapja. Az eredmény negatív. Miért? (több lent)
lehet h túlsok zsíros ételt veszel magadhoz, és attól nyálkás a székleted.
vagy IBS-ed van
Zsíros ételt nem eszek, a husrol is leszedem a zsírt... (kivéve a csirkehús bőre, de azt évekkel ezelött is megettem... 158/55 kg vagyok ,ha ez számít... Arra gondoltam hogy mostanában tartóstejet iszok (napi max 3dl, de inkább 1 dl tejeskávé gyanánt) és attól lehet-e?
Olyan vizsgálatra el se mennék ahol ne adj'isten belenyulnak a fenekembe:D Azt nem viselném el... :)
Irritabilis Bél Szindróma. Ha már rövidít valaki, igazán leírhatná mellé mit is jelent, mert nem mindenki érti.
Egyébként szerintem is tanácsos lenne egy bélvizsgálat.
(eü-s)
Lehet bélféreg is (nyugi, ez nem olyan ciki, bárhol össze lehet szedni pl. kilincs, telefon...stb-sajnos.Egyszer egy orvos azt mondta, kb. minden 2. embernek van, de nem mindenkinél veszik észre)
Persze lehet a tej is - márcsak ha arra gondolsz, mennyi tej van és hány tehén :S Szóval ki tudja, mi van a tejben, amire esetleg érzékeny lehetsz.
Vagy nem eszel sok rostosat? Esetleg nem vagy "taknyos" az utóbbi időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!