P2 citológiai eredmény fertőzésre utal?
cytologiai eredményem P2 lett, mégis az orvos tejsavat és kúpot javasolt. Jövő héten kellene visszamennem megint vizsgálatra. Csak az a baj, hogy annyira merev vagyok, hogy nem tudom a gyógyszereket alkalmazni, mert nem tudok ellazulni, mit tegyek? A párommal szeretkezni se tudok (2x próbáltunk-gyengéd volt de fájt, ez volt a két legellazultabb napomon), mióta 23 hetesen megszülettett,ahogy az orvosok fogalmazzák elvetéltem. A pszihológus se tudott segíteni. Kérdésem a fenti:P2 citológiai eredmény fertőzésre utal? És hogyan lazuljak el, hogy tudjam alkalmazni a gyógyszereket???
Válaszokat előre köszönöm.
P0: a kenet nem értékelhető
P1: ideális citológiai eredmény
P2: jó citológiai eredmény, a szexuális életet élő nők nagy részének ilyen eredménye van
P3: enyhe fokban kóros citológiai eredmény
P4: súlyos fokban kóros sejtek, közvetlen rákmegelőző állapotra, vagy korai rákra utal
P5: méhnyakrákra utaló citológiai eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!