Picit véres nyálkás széklet mitől lehet?
Tegnap fedeztem fel,hogy véres nyálkás a székletem
Napi 1 szer ürítek hasmenés nincs.
Antibiotikumot szedek 1 hete a fogam gyulladására.
Lehet ettől van?
Ez nem ilyen egyszerű. Egyáltalán nem biztos hogy orvosi ellátást igényel...
Először is tisztázni kell hogy friss vagy emésztett vér-e? Ha fiss mert még folyik és élénk piros akkor valószínűleg csak megcsikart valami kifelé jövet, hasmeneskor ez jellemző hogy valami félig megemésztett szilánk kicsikar. Ilyenkor érdemes várni 1 hetet és ha akkor se múlik akkor orvos.
Ha sötét, fekete száraz vér akkor az a bélrendszerből jön, akkor az komoly dolog is lehet, azzal orvoshoz kell menni
#15:48
Tudom, azért mondtam, hogy akkor jellemző, de előfordulhat máskor is. Érted? Ha friss vér akkor szerintem várj egy hetet. Most emiatt kár magánklinikára rohannod vagy kivárni egy pár éves várólistát és 1-2 napra kiesni a munkából. Ha nem múlik akkor keress orvost
1. vagyok
Nem értek egyet, érdemes lenne minél előbb megvizsgáltatni, nem ér annyit az az 1-2 nap munka.
A bugyuta válaszadónak üzenem,hogy csináljon valami hasznosat a trollkodás helyett ma sulis nap mehet, ha pedig már nem sulis akkor irány dolgozni tegye magát hasznossá!
Időközben megoldódott a problémám,a hasznos válaszadóknak nagyon szépen köszönöm a választ :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!