Miért fáj a vesém?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon foglalkoztam a dologgal de már 1,5 hete fáj minkét vesém. Különösen akkor fáj nagyon mikor fekszek, hirtelen fordulok vagy ülök, olyankor belehalok annyira fáj. Szerintem nem lehet felfázás, mert wc re normálisan tudok menni azzal nincs probléma. Ma délután megyek az orvoshoz, csak szeretnék tudni hogy mire számítsaktegnap 12:26
1/8 anonim válasza:
Több oka is lehet.
Vesedemence gyulladás, mozgás szervi probléma, felfázás stb.
Ahogy írtad, az orvos majd mondja mi lehet a gond, és elküld laborba is.
2/8 A kérdező kommentje:
Laborba is? Oda miért?
tegnap 12:31
3/8 anonim válasza:
Mert ha a veséddel van probléma azt vizeletből, vérből tudják kiszűrni.
Az orvos ebből tud következtetni, hogy valóban vese probléma e, avagy mozgás szervi a probléma.
4/8 anonim válasza:
Laborba azért küldhet el, mert vérből és vizeletből kimutatható egy esetleges gyulladás. De persze előfordulhat, hogy nem is a veséd fáj, hanem ahogy írta az első, valami mozgásszervi probléma.
5/8 anonim válasza:
Szerintem azok alapján amit írtál, ez inkább mozgásszervi probléma.
7/8 A kérdező kommentje:
Hú vesekőre nem gondoltam remélem az nincs
tegnap 13:20
8/8 anonim válasza:
Ha veskő lenne akkor nem csak fájna hanem görcsölne is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!