"Ázsiába szakadtam" dokija ki lehet? Miért nem árul el magáról semmit?
Azért, mert propaganda ügynök, a megtévesztés egyik eszköze.
Nem orvos. Jár a szája. Sőt, józan paraszti ésszel lebuktathatóak a féligazságai.
5: ez nem semmi!
Gratulálok! Hogy sikerült ezeket megtalálnod róla?
Asta Zeneca... hát innen fúj a szél, ezért kötött bele dr. Pócs Alfréd ortopéd sebészorvosba ilyen csúsztatott "logikával" az "ázsiába szakadt"...
Egyébként meg ilyen linkeken bárki tud bármilyen kamu adatokkal regisztrálni, tehát -elméletileg- még csak az Astrához se biztos, hogy közvetlen közve van... Hacsak nem borítákolják neki onnan a választ... netán az Astra regizte be őt kamu adatokkal? Bár ne volna igazam...
Ami biztos: az Astra Zeneca vakcinái fiatal (pl ápolók stb) nők és fiatalemberek millióinak okozott már bénulást:
(Legalább kettőt ápoló esetén láttam videót bánult arccal, most az előző a linket találtam meg.)
És számos vakcina -ezt már nem tudom gyártókra bontani- megölt(!) pár héten belül idős embereket, íme, névvel, arccal egy ápoló bszámolója, aki sok más intézmény sok más kollégájától hasonló beszámolót hallott:
Orvosok a tisztánlátásért..😂😂🤣🤣🤣
Fuuuuu...🤣🤣🤣🤣 No comment...
Előző: magadat járatod le avval, hogy érveket NEM TUDSZ, miközben lekezelő a stílusod. Csak ócsárolni tudtál. Az orvosok a tisztánlátásért mozgalmat belgyógyász szakorvos (dr. Tamasi József), sebészorvos (dr Pócs Alfréd) és szülész-nőgyóggyász szakorvos (dr. Lenkei Gábor) hozta létre. Tele van szakmai bizonyítékokkkal a weboldaluk.
Ellenérved nincs? Csak ócsárolni tudsz, előző? Akkor annyit is ér a válaszod... Elszomorító vagy.
#7, fater, azért nézd hogy mikor hol dolgozott, ne csak megemelkedett pulzussal másolgasd ide hogy AstraZeneca.
10 months, Sep 2007 - Jun 2008
1 year and 11 months, Nov 2005 - Sep 2007
Ezek ugye pont tegnap voltak, 2005 és a többiek. Most is tele van veszélyes dolgokkal:
Ez a lejárató kampányod annyira hiteles most, mint maga a CMM TV mozgalma, ahol a Sinopharmról való beszélgetés közben belekérdez a nénike, hogy és a kínai? Meg 5G és a többi laposföld kreténség, mindezt a Szent Korona és egyéb dolgok társaságában. WTF. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!