Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » "Ázsiába szakadtam" dokija ki...

"Ázsiába szakadtam" dokija ki lehet? Miért nem árul el magáról semmit?

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 22:07
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
41%

Azért, mert propaganda ügynök, a megtévesztés egyik eszköze.

Nem orvos. Jár a szája. Sőt, józan paraszti ésszel lebuktathatóak a féligazságai.

2020. dec. 8. 22:39
 2/36 anonim válasza:
50%
Egyetértek az előttem felszólalóval. Az Ázsiába Szakadt csaló nem más, mint egy Trójai faló. Nem véletlenül névtelen és jellemtelen. Még arcfelismerővel sem lehet találni semmit róla. Ha megnézed a csatornáját néhány jelentéktelen videó után átállt covid dezinformációk terjesztésre. Kezdetben jómagam is Ázsiai csatornákat figyeltem, amikor Magyarországon még szó sem volt járványról így engem is behúzott. Eleinte szkeptikus hangnemben, majd az idő haladtával egyre inkább átállt a mainstream propagandára és a rettegőket gyűjtötte maga köré. Súgógépet használ, valószínűleg a tartalmat nem ő szerzi, nem ő szerkeszti. A csatorna 24/24-ben ellenőrizve van, minden számára (számukra) nem kívánatos megjegyzést eltávolít, minden számára (számukra) nem kívánatos felhasználót blokkolnak. Linket nem lehet közzétenni a megjegyzések között, mert saját állítása szerint "megbüntetik" a félrevezető linkek miatt, ami szemen-szedett hazugság. Egyetlen youtubert sem büntetnek a kommentelői cselekedetei miatt. Tehát összefoglalva az ember névtelen, nem tudni milyen végzettsége van, azt sem, hogy hol van valójában. Csak annyit, amit ő állít saját magáról, de ez nagyjából annyira hiteles, hogy semennyire. Vegytiszta oltáspropaganda és félelem generátor az egész ember. Oltáson belül is csak a Pfizer mi más. Senki ne dőljön be az álszen t csalónak.
2020. dec. 19. 11:30
 3/36 anonim ***** válasza:
2020. dec. 21. 21:05
 4/36 anonim válasza:
39%
Én megkérdeztem töle. Úgy vissza vágott és elküldött, hogy ö nem fogja azt kiteregetni, meg hogy ha a körzeti orvosomtól ezt megmerném kérdezni, úgy kidobna hogy sej haj. Nyilván valaki aki orvos akart lenni csak soha nem sikerült diplomát szereznie és most orvosnak képzeli magát mert látta az összes Doktor Bubó sorozatot. Esetleg akupunkturával foglalkozik.
2021. márc. 10. 16:18
 5/36 anonim ***** válasza:
77%

Ázsiába szakadtam:Gordos Zsolt vagyok

[link]

[link]

[link]

2021. márc. 18. 20:34
 6/36 A kérdező kommentje:

5: ez nem semmi!

Gratulálok! Hogy sikerült ezeket megtalálnod róla?

2021. márc. 19. 09:57
 7/36 anonim ***** válasza:
33%

Asta Zeneca... hát innen fúj a szél, ezért kötött bele dr. Pócs Alfréd ortopéd sebészorvosba ilyen csúsztatott "logikával" az "ázsiába szakadt"...

[link]

Egyébként meg ilyen linkeken bárki tud bármilyen kamu adatokkal regisztrálni, tehát -elméletileg- még csak az Astrához se biztos, hogy közvetlen közve van... Hacsak nem borítákolják neki onnan a választ... netán az Astra regizte be őt kamu adatokkal? Bár ne volna igazam...

Ami biztos: az Astra Zeneca vakcinái fiatal (pl ápolók stb) nők és fiatalemberek millióinak okozott már bénulást:

[link]

(Legalább kettőt ápoló esetén láttam videót bánult arccal, most az előző a linket találtam meg.)

És számos vakcina -ezt már nem tudom gyártókra bontani- megölt(!) pár héten belül idős embereket, íme, névvel, arccal egy ápoló bszámolója, aki sok más intézmény sok más kollégájától hasonló beszámolót hallott:

[link]

[link]

2021. márc. 21. 15:22
 8/36 anonim ***** válasza:
68%

Orvosok a tisztánlátásért..😂😂🤣🤣🤣

Fuuuuu...🤣🤣🤣🤣 No comment...

2021. márc. 24. 23:15
 9/36 anonim ***** válasza:
43%

Előző: magadat járatod le avval, hogy érveket NEM TUDSZ, miközben lekezelő a stílusod. Csak ócsárolni tudtál. Az orvosok a tisztánlátásért mozgalmat belgyógyász szakorvos (dr. Tamasi József), sebészorvos (dr Pócs Alfréd) és szülész-nőgyóggyász szakorvos (dr. Lenkei Gábor) hozta létre. Tele van szakmai bizonyítékokkkal a weboldaluk.

Ellenérved nincs? Csak ócsárolni tudsz, előző? Akkor annyit is ér a válaszod... Elszomorító vagy.

2021. márc. 25. 21:39
 10/36 anonim ***** válasza:
45%

#7, fater, azért nézd hogy mikor hol dolgozott, ne csak megemelkedett pulzussal másolgasd ide hogy AstraZeneca.

10 months, Sep 2007 - Jun 2008

1 year and 11 months, Nov 2005 - Sep 2007

Ezek ugye pont tegnap voltak, 2005 és a többiek. Most is tele van veszélyes dolgokkal:

[link]

Ez a lejárató kampányod annyira hiteles most, mint maga a CMM TV mozgalma, ahol a Sinopharmról való beszélgetés közben belekérdez a nénike, hogy és a kínai? Meg 5G és a többi laposföld kreténség, mindezt a Szent Korona és egyéb dolgok társaságában. WTF. :D

2021. máj. 18. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!