"Ázsiába szakadtam" dokija ki lehet? Miért nem árul el magáról semmit?
Ide is:
Tehát belőled is egy van, ugyanúgy név nélkül, ügyesek azok a kamu adatlapok, amit össze lehet dobni 10 perc alatt. Gyuri fizetett? :-P
Ha az a kérdés, hogy Gordos Zsolt ovos-e vagy sem, nem kell találgatni.
Ebben keresőben az Országos Kórházi Főigazgatóság által nyilvántartott egészségügyi szakképesítést szerzett személyek - jogszabály által meghatározott, bárki számára hozzáférhető - adatai ismerhetőek meg.
Nekem a következő levélváltásom volt a tahóval, egy parlagfüves videója kapcsán:
@pokolfajzat Én
A sok bejátszott tüsszentésnek mi volt a célja? És akkor most csináltunk egy jó kis reklámot az Ormos Intézetnek, ahol majd jó pénzért "segítenek" az allergiásokon. Hogy lehet, hogy gyerekként ott hencseregtünk a parlagfűben és nem voltunk allergiások?
Véletlenül nem azóta van tömeges allergia jelenség , amióta megszűnt a szabad állattartás és a multik gyártósoron készült műhústermékeit zabáljuk? Azelőtt az állatok lelegelték a parlagfüvet, az a szervezetükből a mi szervezetünkbe kerülve immunvédelmet adott.
A hagyományos orvoslás azt nézi, hogyan hozzuk helyre a "betegséget" mérgekkel, ahelyett hogy azt kutatná, hol rontottuk el. És csak tüneti kezelést ad (el).
Nálam ilyenkor már bent van a lakásban a parlag egy nagy tálban az ágyam mellett. időnként megtöröm, megszaglászom cserélem frissre, és köszönöm, jól vagyok. Nem elzárkózni kell tőle, hanem nekimenni a problémának. Szabályos légzés, ki a természetbe, rendszeres, napi többszöri testmozgás, tiszta víz ívás. És szteroidos orrsprayt meg végképp ne használjatok. Se szteroidos allergiagyógyszereket.
Válasz
Ázsiába Szakadtam (A tahó)
Nem lett volna teljes a vasárnapod, ha nem jössz ide beszólni a szponzoromra, ugye? Neked biztos fizeti a nyugdíjadat már a kormány, na nekem meg nem.
Úgyhogy ne pofázz bele ebbe már az első kommentedben amit ezen a csatornán letettél, ez nem a Facebook. Rosszul kezdtél, többet nem szólsz be. Nézni lehet továbbra is, azt nem tudom letiltani. De duma nincs tovább 😎
Válasz
pokol fajzat Én
@AzsiabaSzakadtam Na, ez aztán észérv volt részedről, koma. Jól előjött a valódi éned. Ezek után még inkább joggal megkérdőjelezem a hitelességedet. Ki nem nézné az ember belőled, hogy ekkora tahó vagy. Erre mondják, hogy nem tudni kiben mi lakik. Másrészt, mások is írnak itt hasonlókat, csak baszol elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!