Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » "Ázsiába szakadtam" dokija ki...

"Ázsiába szakadtam" dokija ki lehet? Miért nem árul el magáról semmit?

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 22:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
49%
30: Ez amit beírtál nem kritika volt, csak valami agyatlan, alaptalan baromság. Tipikus alusisakos "az orvosok mérgeznek bennünket duma". Erre te milyen választ vártál? Egy értelmiségi számára alap, hogy ilyenekkel szóba se állunk
2023. szept. 3. 23:00
 32/36 anonim ***** válasza:
59%
Értelmiségi :D Aki henceg azzal, hogy ő értelmiségi, annak az értelme a béka segge alatt van, mert minden hülyeséggel befolyásolható.
2023. szept. 4. 19:35
 33/36 anonim válasza:
62%

Dr. Gordos Zsolt, nekem az évfolyamtársam volt a SOTE-n, 84-ben diplomáztunk, orvosok vagyunk. Én azóta is praktizáló háziorvos, belgyógyász vagyok, de Zsolt soha nem szakvizsgázott le általános orvos. Kórházakban dolgozott a rendszerváltásig, majd inkább eü. manager és kutatási területen helyezkedett el. Úgy tudom, hogy a jelenlegi munkahelyén is kutatásokat folytat, vezet.

Emellett már évtizedek óta foglalkozik a videózással.

2023. dec. 24. 05:26
 34/36 anonim ***** válasza:
56%
Bevallása szerint Indonéziában él és a videókból, meg a koldulásból él. Sokra vitte. Gondolom nem véletlenül szaladt Ázsiáig?
2024. márc. 24. 00:15
 35/36 anonim ***** válasza:
67%
Gordos Zsolt néven Magyarországon fogorvos van, na ez az ember nem az lesz. :-)
2024. márc. 24. 00:20
 36/36 anonim válasza:

hát igen, ez Mo. Egy bolond elkezdi a konteókat, többi csak rádumál. Kapaszkodjon: aki nem hiszi, ORVOS. És azt gondolom, akinek nem tetszenek a videói, véleménye, ne nézze, nem erőszak. Számomra teljesen hiteles, semmi kételyem nincs benne, hogy ne az lenne, mint akinek mondja magát.

Hajrá Zsolt, várom a vasárnapi videókat, üdv.

aug. 25. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!