"Ázsiába szakadtam" dokija ki lehet? Miért nem árul el magáról semmit?
#7 "Egyébként meg ilyen linkeken bárki tud bármilyen kamu adatokkal regisztrálni"
Nem utolsó sorban ez egy nagyon vicces, ironikus mondat egy olyan oldalon, ahol anonim vagyunk jelen, nagyjából mindenki kamu adatokkal. :D Te hitelesség és valós adatok aranyszobra.
Előző, pontosan így van, ezt itt, e kérdés alatt bárki írhatta, hogy ő "Gordon Zsolt" és hogy ő "orvos".
"Ez a lejárató kampányod annyira hiteles most, mint maga a CMM TV mozgalma, ahol a Sinopharmról való beszélgetés közben belekérdez a nénike, hogy és a kínai? Meg 5G és a többi laposföld kreténség, mindezt a Szent Korona és egyéb dolgok társaságában. WTF. :D"
Pontosan így van, az "ázsiába szakadtam" youtube csatorna egy lejárató oldal, ahol "doki vagyok" kamuzással valódi orvosokat járat le ez az "ázsiába szakadtam" youtuber.
Az "ázsiába szakadtam" youtuber lehet (ezek után), hogy akár laposföldhívő is egyben.
"Ami biztos: az Astra Zeneca vakcinái fiatal (pl ápolók stb) nők és fiatalemberek millióinak okozott már bénulást:"
És hol vannak azok a "milliók"? Mert eddig csak 2-t sikerült mutatni... A többszázmillió beoltottból.
Régóta figyelem a fickót.
Egyszerűen nem értettem mi a fenét csinálhat az "Egyetemen"
Azt ugye tudjuk, hogy a helyi nyelvet nem beszéli. Ő mondta.
Voltak videói amiben kapcsolatot próbált meg felvenni a helyiekkel, piacon, meg ilyen helyeken. Az angollal probálkozott, de egy alany-állítmány-tárgyas mondatot nem sikerült összeraknia. Főneveket mondot. Akadozva
Tehát az, hogy előadó lenne, az kiesett.
Kisegítő munkát sem valószínű, hogy végezhet, hiszen nem beszéli a nyelvet.
A mondatfűzéseiből, szóhasználatából, szófordulataiból kiderül, hogy nem lehet olyan magasan képzett.
Láttam a linket, hogy egy bizonyos Medimage Consulting vállalatnak az igazgatója. Nos, a cég annyira komoly, hogy nincs honlapja, nincsenek referenciák, bemutatkozó. Legalábbis én nem találtam. A cég telephelyén egy sima családi ház áll, semm cégtábla, utalás a cégre, semmi
Gordos Zsolt név alatt található egyetlen kép, ami talán hasonlít rá, mondjuk jó pár éveel ezelőtt.
Rejtély.
Itt egy kis életrajz róla 2014-ig
Az önéletrajza szerint a SOTE orvostudományi karán tanult. Ha más egyetemre nem járt el, is kellett végezze, hogy Dr. legyen a neve előtt.
A SOTE-n jelenleg ezek a karok vannak:
Általános Orvostudományi Kar
Fogorvostudományi Kar
Gyógyszerésztudományi Kar
Egészségtudományi Kar
Egészségügyi Közszolgálati Kar
Pető András Kar
Hogy akkor milyen karok voltak, amikor ő elvégezte az egyetemet azt nem tudom. A korábbi munkahelyei alapján arra tippelnék, hogy gyógyszerészként végzett.
múlthéten kirakott egy videót, amiben beleáll Toroczkaiba:
https://www.youtube.com/watch?v=8xwsT5evZi4
a nemtetsző kommenteket törölte, majd kikapcsolta a lehetőséget.
erre reagálva Toroczkai kirakott ma egy ilyet, itt valami információ is van róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!