Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mièrt mondjàk azt az orvosok...

Mièrt mondjàk azt az orvosok hogy jàrvànyban nem szabad oltani?

Figyelt kérdés
Mièrt gond az ha a virus meg az oltàs egyszere kerül a szervezetbe?
2021. dec. 16. 23:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
Senki nem mondja ezt, aki nem az Ecserin vette a diplomáját.
2021. dec. 16. 23:13
 2/21 A kérdező kommentje:
Èrdekes...lehet ahoz fűződik ez az egèsz hogy jàrvàny alatt nagy esèllyel fognak sok olyan embert oltani akiben lappang a virus! Bàrmint ez veszèlyes!
2021. dec. 16. 23:23
 3/21 anonim ***** válasza:
40%

Ezt nagyon félreértetted. Természetesen nem jó az, ha már megfertőződtél a vírussal, és erre másnap ráoltanak, hiszen az oltás pluszban még rövidtávon gyengíti a szervezetet. Szóval oltás előtt ilyen szempontból érdemes lenne egy tesztet csinálni. (Másrészről viszont ez nem megvalósítható ilyen tempójú oltásnál, hogy mindenkit leteszteljenek.)

De ha mondjuk épp járvány van, ma beoltanak, holnapután meg elkapod a vírust, akkor a szervezetednek már van bizonyos fokú védettsége a vírus ellen addigra.

2021. dec. 16. 23:24
 4/21 anonim ***** válasza:
49%

Ezt a Semmelweis Egyetem (az ő egyik könyvekre hivatkozva terjesztették Facebookon)már megcáfolta

[link]

2021. dec. 16. 23:27
 5/21 anonim ***** válasza:
43%
De könyörgöm, anno szerinted hogy oltottak a gyerekbénulás vagy a kanyaró ellen, ahol folyamatos volt a járvány? Vagy amikor kötelezővé tették a bárányhimlő oltást, akkor nem volt 1 eset sem szerinted?
2021. dec. 17. 08:00
 6/21 anonim ***** válasza:
57%
Gondolom mivel ez egy felső légúti fertőzés, és mivel az oltás nem "csinál" nyálkahártyavédelmet, gondolom ezért. Gyengébbek kedvéért, a fertőzés elkerülhetetlen és szabadon mutálódik benned a vírus, amit utána továbbadsz, sokkal nagyobb károkat okozva. Nem vagyok szakember, nekem ezt a józan paraszti eszem mondatja, lehet lepontozni.
2021. dec. 17. 08:07
 7/21 anonim ***** válasza:
48%

"Ami a mutációkat illeti, immáron számos kutatás bizonyította, hogy nem az oltottakban, hanem az oltatlanok között jönnek létre az új mutációk, lévén bennük jóval nagyobb számban szaporodik a vírus, és minden újabb példány létrejötte egy esély a mutációra."

Biztos így van, jót röhögtem rajta. :D

2021. dec. 17. 08:09
 8/21 anonim ***** válasza:
37%

"Ezt a Semmelweis Egyetem (az ő egyik könyvekre hivatkozva terjesztették Facebookon)már megcáfolta

[link]

Igen, nagyon hiteles híroldal.

Az üzemeltetője a Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

A teljesség igénye nélkül, a hozzá kapcsolódó "lapok":

Blikk, Blikk.hu, Vasárnapi Blikk

Aki nem hiszi, járjon utána.

[link]

2021. dec. 17. 08:15
 9/21 anonim ***** válasza:
54%

"Igen, nagyon hiteles híroldal."

Remélem megnyitottad és megnézted a benne elhelyezett forrást ami konkrétan a Semmelweis oldala.

Gondolom ezt nem tetted meg, szóval itt van a kérdéses link, remélem az Semmelweis már megfelelő hírforrás neked.

[link]

2021. dec. 17. 08:20
 10/21 anonim ***** válasza:
30%

"Remélem megnyitottad és megnézted a benne elhelyezett forrást ami konkrétan a Semmelweis oldala.

Gondolom ezt nem tetted meg, szóval itt van a kérdéses link, remélem az Semmelweis már megfelelő hírforrás neked."

Igen megnyitottam, de a cikk egy kissé kiszínezi a történetet. De linkelhetsz akármit, a lényegen nem változtat, ugyanannyi, hanem több beteg van, mint az oltás előtt. De te csak adatsd be magadnak és reménykedj benne, hogy visszakapod a szabadságodat, de nem fogod.

2021. dec. 17. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!