Mièrt mondjàk azt az orvosok hogy jàrvànyban nem szabad oltani?
Ezt nagyon félreértetted. Természetesen nem jó az, ha már megfertőződtél a vírussal, és erre másnap ráoltanak, hiszen az oltás pluszban még rövidtávon gyengíti a szervezetet. Szóval oltás előtt ilyen szempontból érdemes lenne egy tesztet csinálni. (Másrészről viszont ez nem megvalósítható ilyen tempójú oltásnál, hogy mindenkit leteszteljenek.)
De ha mondjuk épp járvány van, ma beoltanak, holnapután meg elkapod a vírust, akkor a szervezetednek már van bizonyos fokú védettsége a vírus ellen addigra.
Ezt a Semmelweis Egyetem (az ő egyik könyvekre hivatkozva terjesztették Facebookon)már megcáfolta
"Ami a mutációkat illeti, immáron számos kutatás bizonyította, hogy nem az oltottakban, hanem az oltatlanok között jönnek létre az új mutációk, lévén bennük jóval nagyobb számban szaporodik a vírus, és minden újabb példány létrejötte egy esély a mutációra."
Biztos így van, jót röhögtem rajta. :D
"Ezt a Semmelweis Egyetem (az ő egyik könyvekre hivatkozva terjesztették Facebookon)már megcáfolta
Igen, nagyon hiteles híroldal.
Az üzemeltetője a Ringier Axel Springer Magyarország Kft.
A teljesség igénye nélkül, a hozzá kapcsolódó "lapok":
Blikk, Blikk.hu, Vasárnapi Blikk
Aki nem hiszi, járjon utána.
"Igen, nagyon hiteles híroldal."
Remélem megnyitottad és megnézted a benne elhelyezett forrást ami konkrétan a Semmelweis oldala.
Gondolom ezt nem tetted meg, szóval itt van a kérdéses link, remélem az Semmelweis már megfelelő hírforrás neked.
"Remélem megnyitottad és megnézted a benne elhelyezett forrást ami konkrétan a Semmelweis oldala.
Gondolom ezt nem tetted meg, szóval itt van a kérdéses link, remélem az Semmelweis már megfelelő hírforrás neked."
Igen megnyitottam, de a cikk egy kissé kiszínezi a történetet. De linkelhetsz akármit, a lényegen nem változtat, ugyanannyi, hanem több beteg van, mint az oltás előtt. De te csak adatsd be magadnak és reménykedj benne, hogy visszakapod a szabadságodat, de nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!