Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Torokgyulladás sárgás picit...

Torokgyulladás sárgás picit véres slejm?

Figyelt kérdés
Tegnap és ma óta nagyon faj a torkom. Észrevettem hogy egyszer egyszer sárgás néha enyhe veres slejm csomó jön ki a torkombol, vmint az orrombol. Nincs más tunetem csak nagyon faj a torkom. Tegnap picit hoemelkedesem volt. Másnak is volt ilyen?

dec. 6. 20:25
 1/2 A kérdező kommentje:
23L
dec. 6. 20:26
 2/2 anonim válasza:

Szia! Nekem is többször volt már torokfájásom. Én langyos SÓS Vízzel gargalizáltam és elmúlt a torok fájás. Napi háromszor legalább.

VIGYÁZNI KELL, mert a túl sós víz lemarja a torkodat és akkor azért fog fájni!!!

Egyhe oldatot készíts és ha birja a torkod kicsit növelheted a só mennyíségét. De ezt nem kell erőltetni. Legfeljebb többször gargalizálj.

PL. 1-1,5 Dl víz + kávás kanál 1/4-része sóval.

Jobbulást!

dec. 10. 09:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!