Ez valami új vírus?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan betegek a következő tünetekkel: több napig/hétig tartó, magától ugráló láz (tartósan nem marad magas mert magától lemegy, aztán fel és ezt így van akinek 2 hétig) nagy mennyiségű izzadás, köhögés,(nem száraz) vérnyomás esés, hasmenés, gyomorszáji fájdalom. Én is ebben vagyok, nem covid mert tesztet csináltam. Mi lehet ez?okt. 24. 12:20
11/12 anonim válasza:
Teljesen változó hogy mennyi, neki 5 nap, nekem meg a sima nátha szokott lenni 2 hét.
12/12 anonim válasza:
Olyanom is volt, hogy megfáztam, de úgy hogy úsztam a takonyban másfél csomag 100as zsepi fogyott el egy nap alatt és eszembe jutott hogy hagymát kell enni szalonnával és elmúlt. Meggyógyultam. xD 2 nap után semmi bajom nem volt =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!