Akos2002 kérdése:
Ez lehet HIV ??
Figyelt kérdés
Pár hónapja több mint egy hétig fájt a fejem amire gyógyszer sem hatott és vándorló ízületi vagy izomfájdalmaim voltak test szerte mindig máshol ..akkor csináltattam egy vérképet amin minden tökéletes volt viszont előzőleg valami gyulladás lehetett a szervezetemben ..
Voltam agyi MRI vizsgálaton ahol úgyszintén minden rendben volt ..
3 .hét után elmúltak a panaszaim de most pár hónap elteltével újra hasonlóak a panaszaim …
Következő héten elmegyek egy HIV szűrésre ..addig is valakinek voltak hasonló panaszai ..??
okt. 8. 20:27
2/8 anonim válasza:
Magyarországon elég elenyésző hiv fertőzöttek száma, de sajnos lehetséges. Lehet rendelni egyébként gyors tesztet, az is kimutatja. Addig is próbálj megnyugodni.
3/8 anonim válasza:
Lehet, de lehet 100 másik dolog is amikre nagyobb esély van. Nekem covid után voltak sokáig ilyen tüneteim. Hol elmúltak hol visszajöttek. Hogy covidos voltam azt nem is tudtam
5/8 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag bármilyen virális fertőzés utószövődménye lehet. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. De mindenesetre menj el egybszűrésre, mert csak akkor lehetsz teljesen biztos benne, hogy negatív vagy.
6/8 A kérdező kommentje:
Ezekben a kiba… gyógyszertárakban sehol sem lehet kapni HIV gyorstesztet szóval rendeltem a netről ..megőrülök mire az is megérkezik
okt. 9. 08:31
7/8 anonim válasza:
Egyébként az internet szerint a tünetek a fertőzés következtében 3-4 hétre rá jelentkeznek. Szóval előtte kb 1 hónappal volt valaki új a képben?
8/8 A kérdező kommentje:
Végre megjött a gyorstesztem amit meg is csináltam és negatív lett .. viszont következő héten mindenképp megyek egy szűrő vizsgálatra mert nem normálisak ezek a tünetek …nem tudom milyen fertőzés vagy gyulladás lehet ez .. én is covidra tippeltem mivel hallottam hogy utólag is nagyon sok panaszt tud okozni ..már egy hete laza a székletem is ,néha hasmenéses ..
okt. 10. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!