Ez valami új vírus?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan betegek a következő tünetekkel: több napig/hétig tartó, magától ugráló láz (tartósan nem marad magas mert magától lemegy, aztán fel és ezt így van akinek 2 hétig) nagy mennyiségű izzadás, köhögés,(nem száraz) vérnyomás esés, hasmenés, gyomorszáji fájdalom. Én is ebben vagyok, nem covid mert tesztet csináltam. Mi lehet ez?okt. 24. 12:20
3/12 anonim válasza:
Jó lenne abbahagyni ezt a covid tesztelést. A covid egy már nátha szintre süllyedt felső légúti megbetegedés, nincs értelme tesztelni, pénzkidobás.
Ellenben a mostani influenza sokkal veszélyesebb, aki influenzás maradjon otthon, gyógyuljon ki belőle és ne fertőzzőn meg vele mást.
4/12 A kérdező kommentje:
A drnő nemmondta hogy influenza. Azt mondta sok a covidos, Covid teszt kell. Nem Covid és nem influenza. Mondom ugrál a testhő. Nem influenzás láz!
okt. 24. 13:25
5/12 A kérdező kommentje:
Testhő ugrálás: reggel 38.8 semmi gyógyszert nem veszel be, 30 perc mulva 36.9. Du meg 39.5 kb 20 petcig aztán magától emegy 38 alá. Mondom hogy nagyon fura, és mindenki ezt tapasztalja.
okt. 24. 13:27
6/12 anonim válasza:
Nincs semmí új, ez csak a régi-új, egy influenza mutáció. Ti vagytok gyengék...
7/12 anonim válasza:
Kollégának is volt így, neki meg azt mondta a doki hogy influenza.
8/12 A kérdező kommentje:
7-es értem. Meddig tartott a kollégádnak?
okt. 24. 18:10
9/12 anonim válasza:
Nekem úgy van(volt) par napja 3adjára tüszós mandulagyulladásom, ami antibiotikummal lett kikezelve, hogy nem volt lázam, csak torokfájásom, most volt egy kis hőemelkedés, éreztem...hm xD
10/12 anonim válasza:
Ha mwgfázol, az összes tünet jöhet, arcüreg, orrfolyás, lá, toroj...bármi. Csak hidegbe kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!