Mennyibe kerül a gonorrhea és a chlamydia kezelésének az ára?
Nincs tb-m.
Ha elmegyek magánklinikákra kb mennyibe kerülne ennek a 2 betegségnek a kezelése mindennel együtt?
Svájcban élek, itt magánegészségügy van, azaz mindenképp fizetni kell. Magyarországon évek óta nem élek.
Tudnom kell milyen árak vannak ott, hogy össze tudjam hasonlítani a kettőt.
Pfú, apukám, ezt hogy sikerült összeszedned? Mármint a betegséget.
Nyilván a kérdés költői. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked és legközelebb jobban vigyázz magadra!
Régebben itthon pennicilin tartalmú antibiotikumokat írtak fel ezekre. Kérdezz körül ismeretségi körben, hátha akad valakinél erre "leesőben" gyógyszer vagy van bőrgyógyász kapcsolta és tud szerezni erre valamit.
Ha szerencséd van, megúszhatod olcsóbban. Nekem ismerősöm dolgozott egy gyógyszergyárban és tudott szerezni olyan gyógyszert, ami ritkaság és azt is csak szakorvos írhatja fel.
De ha tudsz venni drogériában diófalevél teát, akkor szerezz be pár zacskóval és javaslom külsőleg ülőfürdőt venni, belsőleg teaként fogyasztva is hatásos lehet átmenetileg, mert vírusölő hatású (amíg nem jutsz el szakrendelésre). Hat hetes kúrát csinálj ebből.
Mielőbbi javulást.
Utolsó vagyok, a diófa levél vírusölő elsősorban, a fent említett bajok baktérium okozta fertőzés miatt van.
Ettől függetlenül sem árthat egy hat hetes diólevél kúra kívül-belül.
A dolog iróniája, hogy csak egyetlenegy nővel voltam az elmúlt évben. Csak sajnos hazudott nekem.
Ha jót akartok nekem, akkor SOHA semmilyen körülmények között ne higgyétek el a nőknek egy szavát sem. Kizárólag a saját szemeiteknek higgyetek. Nem az számít ki mit mond, hanem az ki mit csinál.
Azt mondta ez a nő is, hogy most volt nemrég nőgyógyásznál és minden rendben. De mivel már pár hete világos barnás cseppek jönnek a farkamból, ezért rákérdeztem kíváncsiságból, hogy mutassa meg azt a papírt.
Erre ő meg elkezdett egyből veszekedni velem, hogy én csak ne vádoljam meg őt azzal, hogy nemibetegsége van. Erre én továbbra is kértem, hogy mutassa meg azt az orvosi papírt, mire ő elkezdett ordibálni és veszekedni velem. Azóta is veszekszik velem, de az a papír továbbra sincs sehol.
Ha egy nő mond valamit ajánlatos egyből automatikusan hazugságként kezelni egészen addig amíg nincs konkrét tárgyi bizonyíték vagy nem látod saját szemeddel az ellenkezőjét.
Tanuljatok az én káromból és fogadjátok meg a tanácsom.
Nem minden nő ilyen, de tény, hogy nagyon meglazultak az erkölcsök az utóbbi évtizedekben a gyengébb nemnél, amit nőként szégyenkezve konstatálok.
Ami biztos, hogy ezek a betegségek nem a mosdóban meg nem az uszodában terjednek, hanem nemi érintkezéssel és a lappangási idejük, amíg valós tüneteket produkálnak, az kb 2-3 hét. Tehát a dolog viszonylag frissen történhetett.
Sajnálom, hogy így jártál, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Pedig én tényleg szerettem azt a nőt szívből ❤️ és boldog voltam vele ❤️
De ez nagyon fáj nekem 😭😭😭
Amikor valaki nekem szemtől-szembe hazudik és bántani kezd és ilyen durván veszekedik (miközben én csak annyit kértem mutassa meg nekem azt az orvosi papírt) az nekem nagyon rosszul esik. Amikor olyasvalaki bántalmaz és hazudik akit szívből szerettem és azt hittem ő is, annál fájdalmasabb nincs.
Pedig írtam neki, hogy nem baj ha van akármi, mert közösen meg fogjuk oldani és le fogjuk küzdeni, de ő pusztán a saját büszkeségéből nem akarja elismerni, hogy bármi baja lenne, hanem ordibálni kezdett velem tegnap is, hogy márpedig ő esküszik, hogy semmi baja nincs és ne is mondjak ilyeneket. Viszont az a papír továbbra sincs sehol, viszont nagyon agresszív volt velem 😭😭😭 és ez nekem fáj nagyon nagyon. De aki bánt engem és veszekedik és hazudik azt el kell engednem a saját érdekemben. Akármennyire is fájdalmas, hisz tényleg szívből szeretem 😭😭😭
Egyébként azóta beszéltünk. Azt mondja, hogy szeret 🥰🥰🥰 és, hogy vasárnap megy haza Magyarországra és egyből másnapra foglalt időpontot nőgyógyásznál, megcsinálni az orvosi tesztet. Mostmár nem veszekszik, viszont azt mondja az a friss orvosi teszt nincs meg mert elveszett, de úgyis hazamegy és csinál újat
Remélem tényleg igazat mond nekem 🙏🙏🙏
1 injekcio és 2 fajra Antibiotikum! A dermatologiára kell menned svájcban. Melyik kantonban élsz? Kb 250-300 Frankba kerül svájcban.
Drágább lenne a jegyed haza meg vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!