Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi esélye van std nek?

Mennyi esélye van std nek?

Figyelt kérdés
1 éve voltam kankós, akkor ki kezeltek majd 1 évig nem sexeltem egészen ma estig. Természetesen kikérdeztem a partnerem, jár szűrésre illetve eü dolgozó is, semmilyen oral nem volt már az elejen óvszert húztam majd a végén levettem és elmentem csak szabadon. Mennyi esélye van hogy elkaptam bármit? 27/f bocsánat azóta nagyon parazok ezektől.

2024. máj. 1. 00:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi orál? Hát veled se lehetett nagy élmény a szex szerencsétlennek.

Amúgy nem valószínű

2024. máj. 1. 06:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Semmi oral. Majd lesz legközelebb de meg most ez volt. Csak picit parazok
2024. máj. 1. 07:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha 0 oral után a csaj még hajlandó lesz legközelebbre :-D Én nem lennék. nyugi kb semmit se csináltál így nem kapsz el semmit. Egészségügyiseket úgyis évente szűrik
2024. máj. 1. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Állandó partnerrel tudod csak biztosan elkerülni. Ha a nő másokkal is olyan könnyen lefekszik, akkor 2 szűrés közt akármit összeszedhet és továbbadhat. Az óvszer miatt azért rendkívül kicsi az esélye, hogy ez alkalommal elkaptál volna valamit.
2024. máj. 1. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha a kérdező nem orálozik akkor elég kevés az esélye hogy a nő mégegyszer lesz olyan balek hogy bármit is csinál vele.
2024. máj. 1. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!