Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pozitív covid teszt után...

Bekii420 kérdése:

Pozitív covid teszt után milyen tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés
Kb 10napja csinaltunk egy Covid tesztet ami pozitiv lett. Nem aggodtam annyira mert mar 3x voltam. De 4napja legszomjam van neha jobb, neha rosszabb. Olyan mintha meg akarnek fulladni. Elmentem orvoshoz is, megnezett mindent azt mondta minden jo, az oxigen szintem is, a tudom is tiszta. Ezert nem ertem, hogy akkor most mi van. Regebben is volt mar ilyen, csak akkor nem voltam beteg hanem a stressztol jott ki, es kb egy honapig tartott es minden nap, egesz nap nem kaptam levegot. Lehet, hogy rastresszeltem, plusz a betegseg miatt is van?

okt. 13. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

menthetetlenek vagytok ...... Foleg utolso

Kovi oltasd is vedd fel mert vedeni fog jo

okt. 24. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Ki beszelt itt oltasrol? Szimplan elbeszeltem veled a te szinvonaladon. Mitol kene megmenekulnunk elmeseled?
okt. 24. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Sztem senki de az a téma a légszomj az pedig az vakvakcunaktol van, ennyi

Megmenekulni eloszor a hulye volt covid osszeeskuves elmelettol kene, meg hogy a lassu vegyi bombak jok

okt. 24. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!