Mit tegyek, ha rettegek a COVID-tól? Ti féltek még a vírustól?
Figyelt kérdés
Még az eredeti COVID ellen oltottak kétszer. Érdemes az újfajta ellen oltást kérni, vagy már influenza szintűre gyengült? Huszonéves vagyok, elvileg egészséges, de anno egy ismerős belehalt, azóta félek.szept. 11. 18:29
21/23 anonim válasza:
#20 Igaz amit írsz, de azért más ám az, hogy valakinek volt ideje feldolgozni mi történik, más meg a 4 évvel ezelőtti dolgokat sem tudja feldolgozni azóta sem. Nem vagyunk egyformák, nem bírja el mindenki azt, amit esetleg te már lazán veszel.
22/23 anonim válasza:
Ezt én is tudom, ez mondjuk igaz, akkor legyen így, talán majd egy edzettebb témánál hozzászólok.
23/23 anonim válasza:
#22 Emberek, Egyéb kérdések illetve a Politika kategóriában is egyre jobban lehet beszélni ezekről a dolgokról. Egészség kategóriában viszont nem túl nyitottak rá, itt csak finoman szabad. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!