Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerinted is Covid? Vagy...

Szerinted is Covid? Vagy inkább a rokon orvosnak van igaza?

Figyelt kérdés

Kb 25-30an voltunk orvosi rendelőben mindannyiunk torokfájás orrfolyás és gyengeség panasszal ment haziorvoshoz. Mindenki tesztje kivétel nélkül covidot mutatott... Háziorvosunk szerint tombol a covid de ha minden ember jozanul gondolkozna be oltatná magát covid ellen!! Ő mindenkit arra biztat(háziorvosunk) hogy oltassa be magát csak ez az egyetlen megoldás nem tudja mitől félnek az emberek régen is voltak kötelező oltások mint pl a hepatitis elleni stb..

Nos rokonom aki anyukám unokatestvérének a lánya belgyógyász szakorvos, ő szerinte nem covid ha csak orrom folyik és torkom fáj csupán egy megfázás influenza mint régen mint mindig őszi megfázás. És ő szerinte a háziorvosnak nincs igaza mert a hepatitis oltás stb azok kivoltak kísérletezve vizsgálva rendesen ezek a covid oltások meg kitudja miből való löttyök amiért se gyártó senki se vallal felelősséget ez O szerinte politika.

Mitgondolsz kinek van igaza?

szept. 10. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
13%

Én azt gondolom, hogy Covid sosem volt jelen a világon olyan durva szinten mint amekkora showműsort csináltak belőle.

Eddig sem oltattam és ezután sem fogok.

Ha emiatt nem lesz melóm, meg köteleznének rá, stb. akkor mennék a híd alá és kéregetnék.

szept. 10. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Mivel orvosként én bozótharcos voltam a covid kellős közepésen sürgősségen, az 1-esnek csak annyit tudok mondani, hogy @&€henakj${££$~$… :D

Azt viszont nagyon nehezen tudom elhinni, hogy a rendelőben lévő 25-30 ember pont egyszerre covidos lett. Hacsak nem laktatok együtt mind egy hétig. Gondolom nem. , Nem vagyok COVID tagadó, nyilván nem, sem oltásellenes (pláne nem), de ebben a bolond világban bármit el tudok már képzelni :D ha esetleg a háziorvos kicsit kattant.

Amúgy meg manapság nemigen láttam súlyos COVID beteget kórházban sem, sokkal enyhébb lefolyású a betegség, mint anno. A legtöbbször nem is tesztelünk, mert nincs relevanciája nagyon, hogy most covid vagy csak nátha.

Nagyjából fiataloknàl ugyanaz a kettő màr.

szept. 10. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Orvos? Te? Nekem hazudhatsz, magadnak ne. Könnyebb lesz az életed.
szept. 10. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:

#1. Azt, hogy mit gondolsz, beszéld meg azokkal, akik meghaltak Covidban, vagy a hozzátartozóikkal!

A kérdezőnek: valóban több most megint a Covidos beteg. Az oltóanyagokat illetően abban igaza van a rokonodnak, hogy az mRNS vakcinákat egy kissé korán dobták piacra. De a vektorvakcinákat kb. 20-25 éve használják már a világon más betegségekre, a gyengítette kórokozósokat pedig cca. 100 éve. Úgyhogy azok bőven ki vannak próbálva. És azzal ellentétben, amit a legnagyobb gyógyszercégek, a WHO, stb. el akar hitetni, ezek a vakcinák is vannak olyan hatékonyak. Körzeti nővér vagyok. Annak idején sok Pfizert (az volt a "divat", és sok kínai vakcinát adtunk be. Hatékonyságát tekintve nem volt különbség közöttük, ellenben a kínai vakcinának nem voltak később mellékhatásai, szövődményei.

szept. 11. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Logikai bukfenc a háziorvos részéről, mert réges-rég bebizonyosodott, hogy szurathatsz bármennyi oltást covid ellen, ugyanúgy fertőz, aki oltott. A tesztekről is bebizonyosodott, hogy fals eredményt adnak, így meg aztán nem sok értelme van tesztelgetni, ha sokszor fals pozitív. Hol van a kivizsgálás? 30 emberre csak úgy rávágjuk, hogy ez bizony csak és kizárólag covid lehet? Szent Isten, milyen kókler orvos ez.

Vírusokkal éltünk mindigis. Van vagy 600 vírus, ami állandó, vagy szezonális és ilyen tüneteket produkál. Akár egy sima megfázás is, sőőőt, az allergia is. Valahogy az emberiség a coviddal elfelejtette, hogy betegségek mindigis léteztek és ha mindmeghalunk bennük, akkor már nem léteznénk, pláne nem 8 milliárdan.

szept. 11. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
#5. Ugye tudod, hogy a Covid oltást nem azért kéne beadatani, hogy ne fertőzzön aki oltott, hanem azért, hogy aki elkapja a betegséget kevesebb és enyhébb szövődménnyel vészelje túl. Ugyanez igaz pl. az influenza elleni oltásra is. Betegségek pedig mindig is léteztek és öltek is, a védőoltások felfedezése előtt több millió embert. 100 éve az influenza "A" variánsa ölt meg durván 50 millió embert. Előbb vagy utóbb kialakul a népességben bizonyos fokú védettség, de ehhez nincs szükség arra, hogy milliók haljanak meg, ha van védőoltás.
szept. 11. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

#6 Jesszus, el ne kezd, én nem az orvos vagyok!

"Háziorvosunk szerint tombol a covid de ha minden ember jozanul gondolkozna be oltatná magát covid ellen!! Ő mindenkit arra biztat(háziorvosunk) hogy oltassa be magát csak ez az egyetlen megoldás"

De ha már itt tartunk, torokfájásnál, orrfolyásnál, meg gyengeségnél enyhébb tünet nincs is, ha beteg az ember. Tünetmentes meg nem lesz a szartseérő oltásoktól, az bebizonyosodott. Miről beszélünk akkor? 😄 Folyik az orrod, rohanj oltásért? Elborult egy a világ lett ez.

szept. 11. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!