Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan mondja így a rokon?

Jogosan mondja így a rokon?

Figyelt kérdés
Megkértem a rokont tartsa tiszteletben a dolgaim, s döntéseim mert magán ügy. És ezt mondta : na ide figyelj fiam te 20 éves vagy én 62 nehogy már egy mihaszna 20 éves kisgyerek aki semmit se tud az életről parancsolgasson nekem hogy én a dolgait tiszteletben tartsam vagy sem..
2024. júl. 4. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Nem mondja jogosan!

Nyilván megadjuk a tiszteletet annak akit megillet.

Sokféle ember van, jobb kerülni az ilyen harcias, büszke embert.

De amit nem tudunk, miért viselkedik így?

Lehet megértenénk, ha elmondaná történetét.

Egy biztos, hogy nemsokára egy új világ veszi kezdetét melyben igazságosság lakozik.

2024. júl. 4. 15:21
 2/8 A kérdező kommentje:
1# milyen világ? Csak nem vallásos vagy? Mert nem hiszek benne.
2024. júl. 4. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

A rokonod egy buta paraszt aki azt hiszi neki minden jár és mindent tud, mert idős. Remélem én nem leszek ilyen agyhalott, mire 60 éves leszek.

Mindig is utáltam ezt a fajta mentalitást.

2024. júl. 4. 15:26
 4/8 veszettkecske ***** válasza:
49%
Jogosan mondja, mert van joga mondani. Hogy igaza van-e, az már másik kérdés. Korral az ember érezni fog egyfajta "felsőbbrendűséget" a fiatalabbal szemben, Te is fogsz, + még esetleg irigységet is, és ennek a kettőnek a keverékét tapasztalod. Viszont mindenképp érdemes figyelembe venni a véleményét a dolgokról, mert mindig hasznos egy másik nézőpontból is megvizsgálni a dolgokat.
2024. júl. 4. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Nehéz megmondani, mert nem tudjuk, mi a döntés és mi az a magánügy, és egyáltalán ki ez a rokon.
2024. júl. 4. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Nem csípem az ilyen nagyképű időseket: attól, hogy csak azt tudja pofázni, hogy:

"Én, egyedül én építettem fel a fél-, ha nem is az egész országot",

attól még figyelembe kell(!!!) vennie a másikat is.

Úgyhogy nincs igaza, neked van igazad, hogy megkérted rá rendesen.

2024. júl. 4. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindig köpni tudnék, amikor egy vénember pusztán azzal kérkedik, hogy ő megvénült. Ettől még nem lesz sem tapasztalt, sem intelligens, csak annyit jelent, hogy nem patkolt el idő előtt.
2024. júl. 4. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi az,amibe beleszólt? Őt valóban érintheti személyesen? Ha nem,akkor csak egy komplexusos,fontoskodó pocs.
2024. júl. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!