Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Antibiotikum okozhat ilyen...

Antibiotikum okozhat ilyen jellegű gyomorpanaszokat?

Figyelt kérdés

Zinnatot szedek 2x500 mg-ot az 5. napja, az elsőtől kezdve szedek mellé probiotikumot is. Étvágytalan vagyok mióta szedem, így kevesebbet eszek, mint szoktam, de azért eszek. Tegnap óta nagyon fel vagyok puffadva, gázos vagyok és rengeteget böfögök, emellett folyamatosan zuborog/korog a gyomrom, illetve a beleim is zuborognak. Evés után is érzem. Picit émelygek, de nem hányinger, csak ilyen kellemetlen érzés a gyomrom miatt, hasonló, mint amikor sok a savam, de nem teljesen ugyanolyan.

Hasmenésem nincs, az első nap volt egyszer hígabb székletem, azóta normális. Most este kell még az utolsó tablettát bevennem. Mivel nagyon félek a hányástól és régebben volt egy antibiotikum ami erős hányingert okozott így kicsit rá is stresszeltem erre, rég szedtem már antibiotikumot, de most muszáj volt, mert magas lázzal járó tüszős mandulagyulladásom volt, amin segített a gyógyszer, mert már szinte teljesen jól vagyok ezeket a gyomorpanaszokat leszámítva. Ha a gyógyszer okozta akkor az utolsó tabletta után mennyi idővel fognak megszűnni ezek a panaszok?

szept. 10. 18:51
 1/2 anonim válasza:
Szia! Ugyan ebben a cipőben vagyok,annyi,hogy én a végig beszedett antibiotikum kúra után érzem ezt! Enterol fortet ajánlottak nekem,azzal próbálkozom most 2 napja,bízom benne,hogy normalizálódik a helyzet.
szept. 12. 12:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem másnapra jobb lett, azóta pedig teljesen elmúlt már. Remélem te is hamar jobban leszel!
szept. 13. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!