Eladtam pár tárgyat, amit korábban rendszeresen fogtam a gombás kezemmel. Mivel takarítsam le, mielőtt odaadom a vevőnek?
Ezért nem veszek használtat soha! Inkább nélkülözöm!
Töröld át kézfertőtlenítővel
Kidobtam regi cipőim, újakat vettem, átmostam a szőnyegeket, az összeset, felmostam gyakran, kezeltem a lábam Dactar kenőccsel, gombaelleni, zoknit húztam h ne terjesszem szét magam körül, nyitott papucsban jártam egesz nyáron, hogy szellőzzön a lábam, napoztam csomót jártam homokban, de időnként mégis megviszket. Így nincs folt, semmi jel, de érzem, hogy baromira viszket néha .
A volt baratommak “atlétalába” volt, neki nagyon csúnya hámlásos fehér volt a talpa, nem volt hajlandó kezelni, neki evtizedek óta megvolt.
Egy év kapcsolat utan en is elkaptam, 3 labujjkörmem felső rétege levált oda is átterjedt.
Azt mondta nem gombás, ez nem gomba, meg hogy nincs mit kezeljen mert csak kiszáradt a lába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!