Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért fakad ki rendszeresen a...

Miért fakad ki rendszeresen a szám széle?

Figyelt kérdés
Régebben is előfordult néha, de most gyakorlatilag mire begyógyul már újra kezdődik. Nem szoktam más után inni. Nem szoktam koszos kézzel a számhoz nyúlkálni, mert egy időben akkor volt gyakoribb, mikor pénztárban diákmelóztam akkor arra gondoltam, hogy a pénzes kezemmel odanyúlok esetleg és amiatt. De most ilyen sincsen. És szinte állandóan ki van fakadva.
2023. ápr. 25. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyulladás van a szervezetedben, ami így jön ki. Sajnos aki hajlamos rá, annál kb bármi kicsaphatja.
2023. ápr. 25. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Vashiány is okozhatja.
2023. ápr. 25. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Volt laborvizsgálatom nem olyan régen, pont akkor is nagyon csúnya volt a szám, de a labor negatív volt. Minden évben kötelező munkaalkalmassági miatt és sose volt benne semmi eltérés. Amikor gyakori volt, amit írtam, amikor pénztárban dolgoztam az már 5 éve volt és utána az 5 év alatt évente 1-2x volt ilyen, de most újra rendszeresen és nem tudom mivel összefuggesbe hozni. Irodában dolgozok, annyira nem is fogdosok össze olyan koszos dolgokat, mint anno a pénzt pl. De étkezés előtt vagy mosdó után mindig alaposan kezetmosok. És nem nyúlkálok a számhoz
2023. ápr. 26. 06:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségem fakad ki rendszeresen, az se jobb, elhiheted.
2023. ápr. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!