Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Keverem az "a" betűt a "6os"...

Keverem az "a" betűt a "6os" számmal de még csak mostanába kezdődött, matek órán rendszeresen belebotlok de itthon is néha. Ez az egy betű, szám jelenthet valamit vagy ez általános?

Figyelt kérdés
Mas betukkel szamokkal nem tunt fel bar nem is foglalkoztam vele de ez nagyon zavaro tud lenni

2016. okt. 19. 21:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja es a korom 15!
2016. okt. 19. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:

vannak ilyen diszgráfiás zavarok, mikor emberek betűket kevernek össze, pl: p-b, g-k

valószínű, nálad is valami ilyesmi lehet, de ez abszolút javítható dolog, csak kell hozzá vmi speckó dolog, nem tudom pontosan, mert én nem vagyok tanár, anyukám az, de szerintem vannak erre fejlesztő gyakorlatok.

kéne beszélj vmi tanárral a suliban (akivel esetleg jó a viszonyod, ofő, nem tudom...), mert ők tudják a megoldást rá! :) hajrá! :)

2016. okt. 19. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Most kezdődött? Irány az orvos!
2016. okt. 20. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen. De itthon nem hiszik el a szüleim! Pedig ez teljesen komoly, és matek órán főleg szenvedés!
2016. okt. 20. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Az iskolaorvosnak szólj akkor (vagy iskolavédőnőnek) ő tudni fogja mit kell tenni
2016. okt. 23. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!