Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi ideje lehet még annak...

Mennyi ideje lehet még annak aki napi szinten annyit iszik, hogy berúg?

Figyelt kérdés
aug. 14. 03:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megmondani, szervezettől is függ, életkörülményektől, meg attól, hogy mióta iszik. Még az utcai alkoholisták is évekig-évtizedekig bírják, miközben már minden emberi mivoltukat elvesztették.
aug. 14. 05:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Most rákerestem külföldi oldalakon és van ahol 10-15 évvel rövidebb életkort jósolnak átlagban, de van ahol még ennél kevesebbet is, de ugye kérdés mennyiből vonjuk le, mert ha mondjuk 100 évesen meghal valaki és azt mondják, na még élhetett volna 10 évet kicsit más, mintha 60 évesre mondanák ugyanezt.
aug. 14. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, kb 10 évvel tovább lesz halott, mint mások.
aug. 14. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerősöm 14 éves kora óta iszik és félek hogy meg fog halni hamarosan. Masszívan, minden nap berúgik. Több mint 10 éve iszik mindennap.
aug. 16. 12:39
 5/5 Senior Séf ***** válasza:

Én 18 évig csináltam, és nem lett belőle észrevehető bajom. Pedig korán, 15 évesen kezdtem.

65F

szept. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!