Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri Carbon vázás országúti...

Megéri Carbon vázás országúti kerékpárt vásárolni, vagy hobby szinten enm számít annyit?

Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez elég sok mindentől függ. Mit nevezel hobbi szintnek? Van-e rá pénz? Szerintem annak éri meg, aki versenyekre jár. De ha van rá pénz, akkor egy hobbi biciklis is profitál az előnyeiből. Meg a hátrányait is megérzi.
2022. jan. 3. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha megengedheted magadnak anyagilag, akkor erdemes kiprobalnod. Leirhatatlan kulonbseg van erzesben es teljesitmenyben is.
2022. jan. 3. 17:27
 3/9 MGéza ***** válasza:
Jobb, a merev váz miatt élvezetesebb vele kigyorsítani, könnyebben tartod a tempót, nem ráz annyira. Ha vigyázol rá, majdnem örök életű. Némi hátrány, hogy mivel sokkal könnyebb még egy aluhoz is viszonyítva, szélérzékenyebb picit.
2022. jan. 4. 13:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Használtan nagyon rázós carbont vásárolni?
2022. jan. 4. 13:04
 5/9 MGéza ***** válasza:
Nem. Csak ne karbon-alu hibridet vegyél, az alu fővázba belehúzott első-hátsó karbon villa nem egy jó konstrukció. Egy jó, 10 év körüli középkategóriás karbon gép reális ára egy kerékszettel és kissé régebbi kiadású shimano 105 vagy Campagnolo veloce felszereltséggel 250k körül van. Egy ilyen használt gép bőven kiszolgál addig amíg nem vágysz majd valami komolyabbra. Én sem bántam meg még eddig a saját gépemet, ami egy 2009-es Viner Magnifica.
2022. jan. 4. 13:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából csak attól félek, hogy a váz amit veszek törött, vagy hibás volt.
2022. jan. 4. 13:40
 7/9 MGéza ***** válasza:
Karbon gyakorlatilag javíthatatlan, nem igazán tudsz tehát töröttet venni.Nézd át, ne legye lepattogva a festése, mert akkor már könnyen sérül és lehet hogy nagyot estek vele.
2022. jan. 4. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os ... nem tul serulekenyek a karbon bringak, hatalmas traumanak kell tortennie, hogy egy karbon vaz megseruljon, mondjuk at megy rajta egy kamion.

Ne felejtsd el, a mai szuper sportkocsik vaza is kabonbol keszul ...

2022. jan. 4. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy elado karbon bringam, full karbon. Evek ota csak itt all mert annyira szeretem, hogy valojaban nincs szivem eladni (mindig csak terv marad) :) Pedig bitang jo bringa!
2022. jan. 4. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!