Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Piros a torkom? Hogyan lássáto...

Piros a torkom? Hogyan lássátok? Kép lent.

Figyelt kérdés

Én már ebben fáradt vagyok. Április végén voltam beteg, torokgyulladás, nátha, hőemelkedés antibiotikum. 2 hónapra rá nyirokcsomó megnagyobbdás újabb antibiotikum. 1 hete voltam beteg, hang nélkül voltam 2-3 napot, hőemelkedés, pici nátha antibiotikum.

Ma panaszkodom a torkomra, kaparja a torkomat. Néha kaparja, neha nem. Van szopogató cukorkám, sprej is a torokba. Félek hogy netan valami komoly betegség lesz a háttérben. Kérlek segítsetek!

Milyen a torkom szerintetek?

Mit csináljak?

aug. 5. 21:56
1 2
 1/20 anonim válasza:
Kép lemaradt.
aug. 5. 22:01
 2/20 A kérdező kommentje:
aug. 5. 22:02
 3/20 anonim ***** válasza:
Kép azóta sincs. Menj el gégészetre. Nálunk nem kell beutaló, és időpont nélkül is lehet menni, csak akkor ki kell várni a sort.
aug. 5. 22:06
 4/20 anonim ***** válasza:
Oltás miatt is lehet
aug. 5. 22:08
 5/20 anonim válasza:
Kuldte a kepet
aug. 5. 22:08
 6/20 anonim ***** válasza:
Én nem látok különösebben semmit rajta. Menj el gégészetre, ott alaposan megnéznek. Írd majd meg, hogy mit modtak!
aug. 5. 22:11
 7/20 anonim válasza:

Szimpla torokgyulladás. Ha az immunrendeszered gyengíted antibiotikummal bármit elkaphatsz. De egy sima fagyitól is.

Amugy még annyira nem is piros. Ezzel nem kell orvoshoz menni, max háziorvos.

Torok cukorka, mész, meleg tea, és 1 max 2 hét és rendbe jön.

aug. 5. 22:14
 8/20 A kérdező kommentje:
De mitol torokgyulladás. Nem ittam semmi hideget
aug. 5. 22:16
 9/20 anonim válasza:

Vitamint szedsz?

Antibiotikummal együtt szedtél gyomorvédőt?

Ha nem akkor kimész az utcára, felszállsz bármilyen kozlekedési eszközre és szimplán elkaphatsz bármit.

aug. 5. 22:19
 10/20 anonim ***** válasza:
Azt baktérium vagy vírus okozza, a hidegtől pedig könnyebben megtapad a nyálkahártyán. Az azért furcsa, hogy ennyi ideje elő-előjön. Nekem kiderült, hogy refluxtól fáj a torkom, hónapok óta. A gégészeten tudtam meg, hogy refluxom van, jó ideig kaptam előtte antibiotikumokat főlőslegesen.
aug. 5. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!