Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Még mindig féltek és rettegtek...

Még mindig féltek és rettegtek a COVID-19 elleni oltásoktól, ellenére annak, hogy már erőltetve, nincs járvány se, de attól még meg lehet fertőződni és hogy szinte már nem is hallunk róla egyáltalán?

Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 21:21
 151/163 A kérdező kommentje:

150.

Olvastam.. Ismét kiderült, hogy CSAK az eleve oltás ellen kiabálók ismerősei haltak meg az oltástól.

Olyat még véletlenül sem ír egyik sem, hogy előbb csak ÓVATOSAN szkeptikus lett volna VAGY, hogy bízott a szakemberekben, DE aztán jött olyan események ami miatt fordult a véleménye.

Azért mellesleg elég érdekes.

A hozzászólások egyikében arra hivatkoznak, hogy pl Buzz Aldrin maga mondja, hogy "nem mentek a Holdra", csak azt felejtették ki a kommentetből, hogy ő arról beszélt, hogy 1972 UTÁN TÖBBÉ nem mentek..... Ezt csak azért írom, hogy milyen egyszerű valamit félre magyarázni fél információkból, fél mondatokból és ez a félremagyarázás pont konteós jellemvonás.

2024. aug. 7. 15:49
 152/163 anonim ***** válasza:

"De itt nem csak a pénzről van szó hanem hogy csökkenjen az emberiség létszáma! A gazdag elit úgy gondolja hogy csak akik közéjük tartozik annak van joga élni!"

100 éve tervben van hogy le kell csökkenteni a világ lakosságát legalább 1 milliárdra.

A hőn istenített mesterséges intelligencia majd jól korlátok közé szorít minket ha elfordítják a kulcsot. (még nem tették meg)

2024. aug. 7. 17:50
 153/163 anonim ***** válasza:

Mi csak addig kellettünk amíg felépítettük a rendszert, az igazi Mátrixot.

Magyarán fogalmazva csak addig kellettünk amíg el nem jutott a technológia egy olyan szintre ahol ránk már nincs szükség.

Nem érünk többet a szemükben egy fertőző patkánynál, amit ki kell irtani!

Hasznos (valójában haszontalan) rabszolgáknak jók voltunk/vagyunk!

A Mátrix film már rég leközölte hogy miről is van szó!

2024. aug. 7. 17:58
 154/163 A kérdező kommentje:

152.

"100 éve tervben van hogy le kell csökkenteni a világ lakosságát legalább 1 milliárdra."

Akkor eléggé félresikerült a terv, mivel az elmúlt 50 évben duplázott a népesség (+ 4 milliárd). Amiből következik, hogy minimum 4 milliárd ember nem lehet 50 éven felüli. (Elöregedő társadalom mi????)Tovább megyek kb 2 milliárd 24 éves sincsen. Hiszen az elmúlt 20 évben nőtt a népesség 2 milliárddal.

Most meg a COVID meg az oltás majd kiírt minket mert meghalt 70 millió ember?

Azóta is dupla annyi született bakker mint meghalt (nem néztem utána a pontos adatoknak, de évek évre így is egyre többen lettünk, leszünk). Valami nagyon nem sikerül nekik, és már 100 éve nem sikerül ezek szerint pedig azóta volt egy világháború is.

2024. aug. 7. 18:07
 155/163 A kérdező kommentje:

Népesség csökkentése SOKKAL könnyebb lenne kitalált hírek meg erőltetett "gyilkos oltások" helyett.

Vagy ti vagytok azok is akik nem isznak csapvizet mert van benne egy fingás egymilliómod része flouride? (Amivel ugye meg akarnak minket mérgezni, hogy csökkenjen a létszámunk...., de érdekes módon ez a konteó is folyton KIZÁRÓLAG A FLOURIDE körül volt a többi párszáz vezetékes víz adalék mellőzve volt.....)

Namármost, látjátok hány módja lenne egy népesség csökkentésnek?

Az elit kitalál egy magukat védő ellenanyagot amiről KUSS lenne, majd elterjesztenek egy betegséget ami halálos és jó ideig lappang mielőtt fertőz.

Miért nem ezt csinálták?

Mire hírek jöttek volna, régen késő lett volna.

Hatékony lett volna és hamar lett volna csönd.

MIÉRT NEM ÍGY CSINÁLTÁK HA EZ A CÉL?

ERRE SEM VOLT MÉG VÁLASZ

2024. aug. 7. 18:14
 156/163 A kérdező kommentje:

Rengeteg olyan dolog van, amellyel a kormány nyomon követhet minket a telefonjainkon, a babk- és hitelkártyáinkon és más dolgokon keresztül.

A vakcina a legkisebb gondod.

2024. aug. 9. 20:18
 157/163 anonim ***** válasza:

2023. május 23.

[link]

[link]

2024. aug. 13. 22:57
 158/163 A kérdező kommentje:

a férfiak 21,5 százaléka, a nők 17,3 százaléka dohányos

De az emberek oltástól félnek................

No comment

szept. 4. 09:29
 159/163 anonim ***** válasza:

"Anyukám is azt vette fel.1 hónap múlva nem ismertünk rá..Majdnem meghalt az oltás miatt él de nagyon beteges."

"Lehet nevetgélni,de csak az nem látja,aki nem akarja látni,hogy mi is folyik a világban.Sajnos,két fiam is beoltatta magát.Szerintem mindenkinek vannak ismerősei,nekem is,akik megbetegedtek,sőt meg is haltak az oltások miatt,hisz azok arra lettek kitalálva.Az, hogy ki akarják irtani az emberiséget,vagy csökkenteni a népességet,ezekre rengeteg bizonyítékot lehet találni,ha valaki akar,csak akarni kell tájékozódni,kutatni...Aki még jól van,az örüljön neki,legyen hálás Istennek, hogy kapott még időt és lehetőséget ahhoz, hogy hozzá forduljon és változtasson az életén,hogy megmeneküljön,mert ez a világrendszer már nem tart sokáig..."

"Észrevetem hullanak az emberek mind a legyek .Karikó hol van ijenkor .?????????????????????????????????????????"

"Anyukám Modernát kapott egyet,2 és fél hónap múlva meghalt,úgy hogy előtte teljesen egészséges volt. Mikor megkapta már attól a naptól egyre rosszabbul érezte magát 😞 Ápr. 23.an kapta meg és júl.12én meghalt 😭"

"körülöttem rengetegen meghaltak oltottak voltak és folyamatosan halnak meg. Húgom 5 hónapja múlt hogy elhunyt és azt mondta... Valaki, hivatalos személy betegségei mellé nem kellett volna az oltás. Engem már kérdeznek,van oltásom,de halkan kérdezi,mondom nincs. Azt mondta hála istennek 🙏"

"Több ismerősöm is ebben ment el."

"igy igaz 38 éves vagyok 2 kovid oltás után kétszer küzdöttem meg a rákkal most futok neki harmadjára sajnos"

"Labbenulas. Most kicsit jobb de meddig."

"Nyilván nem minden oltóanyagba tették bele az ártó anyagot, hiszen az túl feltűnő lett volna, ha sorozatban pusztult volna a nép. Ők pont ezt akarták..szépen lassan pusztulj. Nyilván alapbetegség kérdése is volt az, aki hamar elment az oltást követően"

(mostani kommentek, Facebook)

szept. 5. 01:09
 160/163 anonim ***** válasza:

"Sajnos mióta meg kaptam azóta beteg vagyok. Asztra."

"2 barátom is meghalt.

Egy 29 makk egészséges srác, 4 oltás...

Egy 38 éves testépítő makk egészséges volt.

Rákban hunytak el."

"Emiatt hunyt el a férjem.1.hónap alatt vitte el a rák.😪🖤 3 Pfeizer.😡"

"Csaladtagok - lako-tarsak - szomszédok- barátok - ismerősök 5 éven belül távoztak! - voltak akik azonnal meghaltak - három hónapon belül infarktusban - trombozisban - tudo-emboliaban a második vonal - és most a harmadik vonalban fiatal 49 éves életerős férfi szíve leallt - 5 év! - még azon belül vagyunk!" gyakori a tüdő-gyulladás és gyors-lefolyasu daganatosbbetegseg!"

szept. 5. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!